Ρεβεγιόν χωρίς… πανικό! Αστραφτερό σπίτι στο λεπτό με τις ασύρματες σκούπες Sencor Stick 4 σε 1

Οι προετοιμασίες για το εορταστικό ρεβεγιόν είναι ευχάριστες, όμως μπορούν εύκολα να αποβούν εξαιρετικά στρεσογόνες. Το δύσκολο κομμάτι δεν είναι μόνο τα ψώνια που πρέπει να γίνουν και το μαγείρεμα, αλλά και η γενική καθαριότητα του σπιτιού που θα υποδεχτεί τους καλεσμένους. Ο χρόνος συχνά είναι περιορισμένος, με αποτέλεσμα οι οικοδεσπότες να βρίσκονται σε… πανικό. Ευτυχώς, όμως, η σύγχρονη τεχνολογία έχει δώσει τα τελευταία χρόνια κορυφαίες λύσεις για να βάλουμε σε τάξη το χώρο μας σε ελάχιστο χρόνο. Αρκεί να ανακαλύψουμε τις επαναστατικές λειτουργίες μιας ασύρματης σκούπας Sencor νέας γενιάς.

Μετά τη δουλειά κατάφερες να πας στο σούπερ μάρκετ, να τακτοποιήσεις τα ψώνια και να κάνεις την απαραίτητη προετοιμασία για το βραδινό ρεβεγιόν. Μια γρήγορη ματιά όμως ολόγυρα αποκαλύπτει την πραγματικότητα: Το πάτωμα είναι σε άθλια κατάσταση, αφού τα παιδιά δεν έχουν σχολείο αυτή την περίοδο, και όλες οι επιφάνειες είναι καλυμμένες με ευδιάκριτη σκόνη. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 ώρες για να επαναφέρεις το σπίτι σε μια αξιοπρεπή κατάσταση. Τι θα έλεγες όμως να μειώσεις το χρόνο στο μισό με μια από τις ασύρματες σκούπες Stick της Sencor που μπορούν να κάνουν… θαύματα;

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα με μια συσκευή; Κι όμως… γίνεται!

Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθαριότητα στις σκονισμένες επιφάνειες ή το ταβάνι και μάλιστα χωρίς να σέρνεις από πίσω σου καλώδια; Ακούγεται απίστευτο όμως πλέον μπορεί να γίνει πραγματικότητα και στη δική σου καθημερινότητα. Οι επαναφορτιζόμενες σκούπες stick SVC 0725BK και SVC 0625AT-EUE3 της Sencor αποτελούν ίσως την πιο αποτελεσματική λύση καθαρισμού για τις ημέρες των γιορτών, αφού διαθέτουν τεχνολογία που συνδυάζει το σκούπισμα με το σφουγγάρισμα και δίνουν μεγάλη ευκολία στη χρήση χάρη στην αποσπώμενη λαβή χειρός. Λίγο πριν φτάσουν οι καλεσμένοι, μπορείς να κάνεις και το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα χωρίς να αλλάξεις συσκευή και χωρίς να γεμίζεις ενοχλητικούς κουβάδες με νερό. Στη συνέχεια, με μια απλή κίνηση, μπορείς να μετατρέψεις τη Sencor stick σε ένα εύχρηστο σκουπάκι χειρός που θα εξαφανίσει τα ψίχουλα από κάθε επιφάνεια. Έρχεται με μια μεγάλη γκάμα σε αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να απομακρύνεις ακόμη και την πιο επίμονη σκόνη από όλα τα έπιπλα και στη συνέχεια να αφοσιωθείς σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία, την προετοιμασία των πιο νόστιμων πιάτων για τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Πεντακάθαρο σπίτι πριν το ρεβεγιόν ακόμη και όταν υπάρχουν κατοικίδια

Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν μια σκούπα να διαθέτει τόσο προηγμένες λειτουργίες; Είναι δυνατόν, καθώς η Sencor φρόντισε να αναπτύξει ασύρματες σκούπες 4 σε 1, που είναι εξαιρετικά ελαφριές, αθόρυβες, με εργονομική λαβή για να έχεις πάντα τον έλεγχο. Η σκούπα stick SVC 0725BK, για παράδειγμα, διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία του ψηφιακού μοτέρ BLDC 400 watt, που εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορεί να εξασφαλίσει εξονυχιστικό καθαρισμό όλων των δύσκολων επιφανειών και δαπέδων. Η λειτουργία σφουγγαρίσματος είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απομακρύνει ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, τη στιγμή που η μηχανοκίνητη βούρτσα ισχύος «Cat&Dog Mini» σε συνδυασμό με την αποσπώμενη μονάδα χειρός, μετατρέπει τη σκούπα σε ειδική συσκευή για τον εύκολο καθαρισμό των επιφανειών από τρίχες κατοικίδιων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σκούπες Sencor Stick ακόμη και στο… σκοτάδι, αφού έρχονται με ενσωματωμένο στόμιο με φωτισμό LED που κάνει τα αόρατα… ορατά! Το σύστημα κυκλωνικού φιλτραρίσματος HEPA, προσφέρει παράλληλα εξαιρετική ικανότητα ελιγμών, με περιστρεφόμενη βούρτσα αυτόνομου μοτέρ, η οποία φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις επιφάνειες. Ένα από τα δυνατά σημεία είναι ότι λειτουργεί με μοναδική επιτυχία πάνω σε χαλιά. Όταν οι φίλοι και οι συγγενείς σου χτυπήσουν το κουδούνι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τη σκούπα στη βάση της και να χαρείς τις ημέρες των εορτών σε ένα σπίτι καθαρό, όπως αυτό που χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τις μικρές αλλά τόσο σημαντικές στιγμές.

Η ηλεκτρικές συσκευές Sencor διανέμονται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Globalsat – Teleunicom, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται.