Η οικογένεια της Nikon έχει μία φωτογραφική για τον… καθένα τα φετινά Χριστούγεννα

Ψάχνοντας δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα, η ιδέα μίας φωτογραφικής μηχανής, για τον πατέρα, τη μητέρα ή το παιδί, φαντάζει ιδανική ιδέα. Και στα μέλη της «οικογένειας» της Nikon θα βρείτε ποικιλία επιλογών που δύσκολα θα αφήσουν κάποιον παραπονεμένο. Η τέλεια αφορμή για τη δημιουργία αναμνήσεων θα δοθεί με ένα μοντέλο για κάθε έναν από εσάς. Δείτε τις τέσσερις προτάσεις που επιλέξαμε…

Nikon COOLPIX S2800
«Λεπτή και αποτελεσματική»

Nikon COOLPIX S2800

Μία compact πρόταση που μπορείτε να έχετε μαζί σας παντού και να σας συντροφεύσει στις φετινές γιορτές. Διαθέτει αισθητήρα εικόνας 20MPixels και οπτικό zoom 5x, ώστε να σας χαρίζει εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Επιπλέον, μπορείτε να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας με μια σειρά εφέ φίλτρου εντός της φωτογραφικής μηχανής που διατίθενται στη λειτουργία αναπαραγωγής, περιλαμβανομένων των 32 γρήγορων εφέ, όπως είναι το χρώμα επιλογής. Η COOLPIX S2800 κυκλοφορεί σε έξι έντονα χρώματα ενώ το λεπτό της σώμα (λεπτότερο από 20 mm) χωράει άνετα στην παλάμη και την τσέπη σας.

Nikon COOLPIX S6500
«Με Wi-Fi και ανάλυση 16MPixels!»

Nikon-Coolpix-S6500

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας όπου κι αν πάτε φέτος τα Χριστούγεννα με την COOLPIX S6500 που διαθέτει ανάλυση 16MPixels και ενσωματωμένο Wi-Fi. Μεταφορτώστε τις λήψεις σας σε δευτερόλεπτα μέσω οποιασδήποτε έξυπνης συσκευής και μοιραστείτε τις με τους φίλους και την οικογένειά σας. Με αυτήν την εξαιρετικά λεπτή φωτογραφική μηχανή που, παρά το μικρό της μέγεθος, περιλαμβάνει φακό NIKKOR με οπτικό zoom 12x, αποτυπώνετε εύκολα τις αξέχαστες στιγμές σας. Από ευρυγώνιες ομαδικές λήψεις μέχρι κοντινές λήψεις κάποιου ξεχωριστού προσώπου, ο αισθητήρας εικόνας CMOS με οπίσθιο φωτισμό παρέχει κορυφαία ευκρίνεια και πλούσιες λεπτομέρειες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μπορείτε να μεταβείτε στη λήψη video full HD με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, ενώ η τεχνολογία αυτόματης απόσβεσης κραδασμών (VR) αντισταθμίζει σε πραγματικό χρόνο το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και σας χαρίζει καθαρές φωτογραφίες και video.

Nikon COOLPIX L830
«Πλησιάστε κοντά στην εικόνα»

Nikon COOLPIX L830

Με κλασικό στιλ και σχεδιασμό για όσους αναζητούν μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή υψηλής ακρίβειας και απόδοσης, η COOLPIX L830 με την ανάλυση των 16MPixels προσφέρει έξοχα αποτελέσματα σε κάθε περίσταση και ικανοποιεί κάθε απαίτηση. Διαθέτει πολύ ισχυρό φακό με οπτικό zoom 34x και Dynamic Fine Zoom 68x, χάρη στο οποίο μπορείτε να επιτύχετε διπλάσιο zoom από ένα τηλεφακό διατηρώντας παράλληλα την πλήρη ανάλυση εικόνας. Η εύκολη αυτόματη λειτουργία βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για τους χρήστες και προσφέρει πλευρική λαβή zoom και βιντεοσκόπηση με ένα άγγιγμα. Το συνδυασμένο VR (απόσβεση κραδασμών) αντισταθμίζει τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Επιπλέον, ο αισθητήρας εικόνας με οπίσθιο φωτισμό αποτυπώνει όμορφα και καθαρά τις λεπτομέρειες για ανεπανάληπτες λήψεις. Η COOLPIX L830 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: μαύρο, κόκκινο και μωβ.

Nikon D5300
«D-SLR με Wi-Fi και GPS»

Nikon COOLPIX D5300

Η πρώτη φωτογραφική μηχανή D-SLR με φορμά DX που διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες Wi-Fi και GPS. Ο επαναστατικός της αισθητήρας CMOS 24,2MPizels με φορμά DX έχει σχεδιαστεί χωρίς το οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο (OLPF), ώστε να αποτυπώνονται με μοναδική ευκρίνεια ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες και υφές. Οι φωτογραφίες μπορούν να κοινοποιούνται αμέσως χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi, η οποία συνδέει απευθείας τη φωτογραφική μηχανή σε smartphone ή tablet. Επιπλέον, η λειτουργία GPS προσθέτει εσωτερικά ετικέτες με πληροφορίες γεωγραφικής τοποθεσίας σε ταξιδιωτικές φωτογραφίες. Η D5300 επιπλέον υποστηρίζει Full HD video 1080p και έχει μεγάλη πτυσσόμενη οθόνη 3,2 ιντσών.