Που θα κάνεις φέτος τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια;

Τα φετινά Χριστούγεννα τα θέλεις όλα στα πόδια σου. Θέλεις να κάνεις βόλτες στα μαγαζιά αλλά να μη διανύεις μεγάλες αποστάσεις για να πας από το ένα μαγαζί στο άλλο. Θέλεις και καλές τιμές. Θέλεις όμως και ποικιλία; Και που θα τα βρεις όλα αυτά; Μα φυσικά παρακάτω καθώς τα συγκεκριμένα πολυκαταστήματα δεν έχουν μόνο χώρο για ατελείωτο shopping αλλά και events για να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι.

mc

Η απόλυτη εμπειρία shopping σας περιμένει και φέτος στο στολισμένο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!Επιλέξτε μοναδικά δώρα για όλη την οικογένεια και τους φίλους σας από τα αγαπημένα σας designer brands και αποκτήστε τα έως και 70% πιο φθηνά!Και το shopping συνεχίζεται και τις τρεις Κυριακές του Δεκεμβρίου, 13, 20 και 27 όπου τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά 11.00 – 20.00 δίνοντάς σας την ευκαιρία για ακόμα περισσότερο Χριστουγεννιάτο shopping!Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο Άη Βασίλης περιμένει τους μικρούς του φίλους για να φωτογραφηθούν μαζί και να δημιουργήσουν τις πιο γλυκές Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, ενώ το Χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρι θα απασχολήσει δημιουργικά τους μικρούς επισκέπτες με ατελείωτο παιχνίδι και ζωγραφική!Περιπλανηθείτε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Ολοκληρώστε τη βόλτα σας με μια στάση σε ένα από τα καφέ και εστιατόρια του εκπτωτικού χωριού και απολαύστε γεύσεις με όλη την οικογένειά σας σε εορταστική ατμόσφαιρα!

ATHENS METRO MALL

Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, σας καλεί να ζήσετε τον ρυθμό των Χριστουγέννων όπως ποτέ ξανά, με άφθονη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, μοναδικά δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Κάντε τα γιορτινά σας ψώνια και με συνολικές αγορές 20€ και άνω κερδίστε συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα δώρα Athens Metro Mall.Χορέψτε και τραγουδήστε στο Christmas Live Stage με αγαπημένους σας καλλιτέχνες και απολαύστε την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ακόμη, όλοι μαζί κάνοντας τις αγορές μας στο Athens Metro Mall υποστηρίζουμε τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό MDA Hellas (Σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), καθώς μέρος από τα έσοδα των αγορών των εορτών θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου.