Αν δεν έχετε ήδη κλείσει σε κάποιο bar ή club, ώστε να γιορτάσετε μέχρι το πρωί τον καινούριο χρόνο με την παρέα σας, τότε σας προτείνουμε τέσσερις επιλογές που θα σας ενθουσιάσουν ώστε να μη ψάχνετε τελευταία στιγμή!

Σταυρός του Νότου

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με το δικό σας γούστο το τι θέλετε να ακούσετε. Στη Κεντρική Σκηνή θα ακούσετε τον Δήμο Αναστασιάδη που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη με αγαπημένα ποπ/ροκ κομμάτια. Στην Plus σκήνη θα σας μαγέψει ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα, ενώ στο club θα γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά με το House Band.

Gazarte

Στην άλλη πλευρά της πόλης τη βραδιά ανοίγει το Gazarte με 2 stages. Στο ένα η Μαριέττα Φαφούτη θα μας ταξιδέψει με τη μουσική και τα τραγούδια της, παρέα με τους Jaguar Bombs. Ενώ στον πρώτο όροφο, σας περιμένει ένα cocktail πάρτι και γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Κωστής Μαραβέγιας στο Θησείο

Τι πιο όμορφο για να ξεκινήσει η χρονιά σας με ένα μεγάλο χαμόγελο ακούγοντας Κωστή Μαραβέγια; Επίτιμος καλεσμένος λοιπόν του Δήμου Αθηναίων ο Κωστής, όπου θα ανέβει στη σκηνή της Αποστόλου Παύλου από τις 23.00. Για να δούμε θα μπορέσει να βρει… μια να σου μοιάζει!

Κόκκινη Σβούρα

Χορός, DJs και πολλά cocktails είναι μόνο η αρχή για όσα θα ακολουθήσουν απόψε στη Κόκκινη Σβούρα. Το party είναι έτοιμο και σας περιμένει για να γιορτάσετε μαζί την αλλαγή στο όμορφο στέκι του Χαλανδρίου. Και το καλύτερο; Τις πρωινές ώρες σας περιμένει πρωινό με καφέ και φρεσκοψημένα cookies.Τι καλύτερο δηλαδή για να ξεκινήσεις το πρωί της νέας χρονιάς;