Πως θα φλερτάρεις την περίοδο των Χριστουγέννων

Είσαι μόνη σου και δεν σ αρέσει που θα περάσεις έτσι αυτές τις γιορτινές μέρες; Τέλεια!Παρακάτω θα βρεις μίνι οδηγό αισιοδοξίας-φλερτ ώστε να τραβήξεις πάνω σου όλα τα ανδρικά βλέμματα στο πάρτι. Αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές ένα είναι σίγουρο, του χρόνου τα Χριστούγεννα πιθανότατα να είστε ακόμα μαζί και να γελάτε με τον τρόπο που γνωριστήκατε σε εκείνο το Χριστουγεννιάτικο πάρτι ένα χρόνο πριν.

1. Κάνε είσοδο. Τι εννοείς ντρέπεσαι; Όχι, εδώ δεν χωράνε ντροπές. Θα πρέπει να μπεις στον χώρο με αέρα ώστε να τραβήξεις τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή. Να είσαι χαμογελαστή και γλυκιά και όλοι θα εντυπωσιαστούν από τη λαμπερή σου παρουσία.

2. Τον είδες; Ας πούμε λοιπόν ότι έχεις βρει κάποιον που σ αρέσει αλλά και πάλι ντρέπεσαι να πας να του μιλήσεις. Η εύκολη λύση είναι να πας να του συστηθείς αλλά επειδή ξέρω ότι δεν πρόκειται να το κάνεις μπορείς ή να τον πετύχεις την ώρα που πάει να πάρει ποτό και να του χαμογελάσεις ή να τον κοιτάς επίμονα μέχρι να κάνει αυτός το βήμα.Τέλος, στη περίπτωση που τα παραπάνω δεν λειτουργήσουν ζήτησε απλώς σε κάποιον να σε γνωρίσει. Απλά τα πράγματα.

3. Μίλησε του. Σίγουρα η συζήτηση με κάποιον τον οποίο δεν ξέρεις παρά μόνο λίγα λεπτά κάνει κοιλιά. Είναι λογικό. Για να το αποφύγεις ρώτα τον για μουσική, για θέατρο, για τις διακοπές των Χριστουγέννων αντίστοιχα και εκείνος θα βρει κάποια πράγματα να σε ρωτήσει οπότε τέλεια.

4. Η ώρα του κινητού. Τέλος εσύ θα θέλεις να πάρεις το κινητό του, λογικό, το ίδιο και εκείνος. Μην το κάνεις εσύ, άφησε τον να στο ζητήσει. Την επόμενη κιόλας μέρα θα έχεις μήνυμα του. Είδες τελικά τι ωραία που είναι τα πάρτι των Χριστουγέννων;