Πως θα αποφύγετε το “Skin hangover” τη περίοδο των γιορτών!

Το υπερβολικό αλκοόλ, η έλλειψη ύπνου και τα ακανόνιστα γεύματα μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται θαμπό, αφυδατωμένο και τους μαύρους κύκλους να φαίνονται ακόμη πιο έντονοι. Όλοι γνωρίζουμε τη διασκέδαση που συνοδεύει μια βραδινή έξοδο, αλλά και το hangover της επόμενης μέρας: Πονοκέφαλοι, θαμπό δέρμα, πρήξιμο και κύκλοι κάτω από τα μάτια, επιδείνωση της ροδόχρου ακμής είναι μερικά από τα προβλήματα που προκύπτουν.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκαταστήσετε τη φυσική λάμψη του προσώπου σας

Τη λύση έρχεται να δώσει η επαναστατική κρυοθεραπεία του  FOREO UFO 2, μια θεραπεία προσώπου που τονώνει την επιδερμίδα, βοηθώντας στην εξουδετέρωση ατελειών όπως χαλάρωση του δέρματος, υπερβολικό πρήξιμο και διεσταλμένους πόρους.

Η συγκεκριμένη θεραπεία μάσκας προσώπου που προσφέρει το UFO 2 βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος κατά 126% μετά από μόλις 90 δευτερόλεπτα, το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 6 ώρες, ενώ το UFO 2 έχει επίσης αποδειχθεί κλινικά ότι μειώνει σημαντικά την εμφάνιση ρυτίδων σε μόλις 7 ημέρες!  Συνδυάζεται ιδανικά με τη μάσκα προσώπου το Green Tea από  στη συλλογή Farm To Face που καταπραΰνει και καθαρίζει το δέρμα.

Κρυοθεραπεία: Πριν και μετά

Το UFO 2 και η συλλογή μάσκας προσώπου Farm To Face είναι διαθέσιμα στο www.foreo.com και αποκλειστικά στα Sephora στην Ελλάδα.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε:

Ξεκινήστε με καθαρό, στεγνό δέρμα. Συνιστούμε πρώτα τον καθαρισμό με LUNA™ για καλύτερα αποτελέσματα. Με μια μάσκα στερεωμένη στη συσκευή σας, γλιστρήστε απαλά το UFO™ 2 στο δέρμα σας, κατανέμοντας ομοιόμορφα την ουσία της μάσκας. Χρησιμοποιώντας τη συσκευή UFO™ 2, κάντε μασάζ με τη φόρμουλα στο δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις.

Τη νύχτα πριν

  1. Φάτε ένα φρούτο με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη, όπως ένα μήλο ή μια μπανάνα καθώς θα βοηθήσει το συκώτι σας να αποτοξινωθεί πιο αποτελεσματικά και τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν στο πρόσωπό σας.
  2. Ποτέ ύπνος με μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται να αναφερθεί ξανά ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα για να σώσετε το δέρμα σας την επόμενη μέρα. Ακόμα κι αν είστε πολύ εξαντλημένες για να φτάσετε στο μπάνιο, κρατήστε μαντηλάκια καθαρισμού δίπλα στο κρεβάτι σας.
  3. Αν όντως φτάσετε στο μπάνιο, καθαρίστε το δέρμα σας διπλά. Ενώ ο διπλός καθαρισμός μπορεί να είναι σκληρός για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας (ειδικά αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο), είναι εξαιρετικά ωφέλιμο να διασφαλίσετε ότι όλο το μακιγιάζ έχει αφαιρεθεί από το πρόσωπό σας.
  4. Βάλτε μια ηρεμιστική, πολύ ενυδατική κρέμα ματιών που θα καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο.
  5. Κοιμηθείτε σε ένα επιπλέον μαξιλάρι για να ξυπνήσετε λιγότερο πρησμένες.