Πως να καθαρίσεις εύκολα το σπίτι σου μετά τον «βομβαρδισμό» των γιορτών

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μαγική, καθώς έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με αγαπημένους μας ανθρώπους, να καθίσουμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι και να περάσουμε μαζί τους στιγμές γεμάτες γέλια που θα θυμόμαστε για καιρό. Η προετοιμασία ενός ρεβεγιόν ή ενός εορταστικού δείπνου δίνει σίγουρα χαρά. Το πρόβλημα όμως συνήθως είναι το μετά, αφού, μόλις φύγουν οι καλεσμένοι, το σπίτι μοιάζει… βομβαρδισμένο και απαιτεί πολύ δουλειά προκειμένου να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Η καθαριότητα της επόμενης ημέρας όμως δε χρειάζεται να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κατάλληλο «εργαλείο» της Dyson που θα μετατρέψει τις κουραστικές δουλειές σε… παιχνιδάκι.

Οι καλεσμένοι ήρθαν, έφαγαν, ήπιαν μερικά ποτά και έφυγαν, αφήνοντας εσένα σε κατάσταση πανικού. Το πάτωμα είναι σε άθλια κατάσταση, τα χαλιά έχουν λερωθεί κι εσύ δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, αφού νιώθεις ότι ο χώρος γύρω σου έχει «καταρρεύσει». Δε χρειάζεται όμως να ανησυχείς, αφού η σύγχρονη τεχνολογία πλέον κάνει… θαύματα και οι ασύρματες σκούπες έφτασαν για να κάνουν τη ζωή σου κατά πολύ ευκολότερη.

Πάρε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σου

Η Dyson V15 Detect Absolute είναι μια ασύρματη σκούπα που διαθέτει μια σειρά από πραγματικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα μοναδικό gadget που λατρεύουν να χρησιμοποιούν περισσότερο οι άνδρες από τις γυναίκες, αφού ανεβάζει τις δουλειές του σπιτιού σε άλλο… level. Με τη βοήθειά της θα μπορέσεις να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα, όχι μόνο το πάτωμα και τα χαλιά, αλλά και άλλες επιφάνειες του σπιτιού σου που «κακοποιήθηκαν» από τη μάζωξη της χτεσινής βραδιάς. Η Dyson την έχει εξοπλίσει με τεχνολογία που αποκαλύπτει τα αόρατα σωματίδια σκόνης, ώστε να μην υπάρχει κανένα σημείο μέσα στο σπίτι στο οποίο να μην έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Μία δέσμη φωτός τοποθετημένη σε γωνία ακριβείας και σε συγκεκριμένη απόσταση από το έδαφος κάνει ορατή την αόρατη σκόνη στα σκληρά δάπεδα.

Εγγυημένος βαθύς καθαρισμός μετά το χριστουγεννιάτικο πάρτυ

Ειδικά στην περίπτωση που οι καλεσμένοι σου περιφέρονταν μέσα στο σπίτι με τα παπούτσια, κάπνιζαν μέσα στο σαλόνι ή ήρθαν μαζί με το κατοικίδιό τους, θες κι εσύ να βεβαιωθείς ότι ο καθαρισμός του σπιτιού σου θα είναι βαθύς. Η λειτουργία Acoustic Dust Sensing επιβεβαιώνει στο χρήστη πως έχει πετύχει βαθύ καθαρισμό, αφού η ενσωματωμένη LCD οθόνη εμφανίζει το μέγεθος και το πλήθος των σωματιδίων σκόνης, δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο τα επιστημονικά αποτελέσματα του καθαρισμού. Είναι σε θέση να μετρά τα σωματίδια σκόνης με τον piezo αισθητήρα, ο οποίος αυτόματα αυξάνει την απορροφητική ισχύ της σκούπας ανάλογα με τους διάφορους τύπους δαπέδων και την ποσότητα σκόνης.

Η Dyson V15 Detect Absolute είναι μια σκούπα χωρίς καλώδια, γεγονός που θα διευκολύνει το συμμάζεμα του σαλονιού, της κουζίνας και του μπάνιου, απομακρύνοντας αποτελεσματικά, χάρη στην τεχνολογία de-tangle, τις τρίχες που σίγουρα θα βρίσκεις στο πάτωμα μετά το ρεβεγιόν. Το μηχανοκίνητο κωνικό εξάρτημα με τεχνολογία de-tangle αφαιρεί τις τρίχες και τις οδηγεί απευθείας στον κάδο χωρίς να μπερδεύονται στη ράβδο καθαρισμού.

Η ασύρματη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute με μοτέρ Hyperdymium είναι σίγουρο πως θα σου εξασφαλίσει πεντακάθαρο σπίτι χωρίς ταλαιπωρία. Προσφέρει αυτονομία χρήσης έως 60 λεπτά σε κανονική λειτουργία και 7 λεπτά σε λειτουργία μέγιστης ισχύος χωρίς να μειώνεται η απόδοση. Φέρει μια ειδικά πατενταρισμένη τεχνολογία με ισχύ απορροφητικότητας 240 AW (Air Watts). Η ισχύς του μοτέρ της όταν συνδυάζεται με το ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων «εγκλωβίζει» το 99.99% των σωματιδίων σκόνης μεγέθους, έως και 0.3 microns.  Παράλληλα, η τεχνολογία Root Cyclone που αποτελείται από κυκλώνες που αυξάνουν τη ροή «φροντίζουν» για τη μεταφορά της σκόνης στον κάδο χωρίς να φράζει το φίλτρο. Εκτός από ισχυρή απορροφητικότητα σε δάπεδα και χαλιά και το προηγμένο φιλτράρισμα Hepa για καθαρότερο εξερχόμενο αέρα, στα θετικά συγκαταλέγεται και το υγιεινό άδειασμα του κάδου χωρίς άγγιγμα.

Ανέμελες εορταστικές στιγμές με “σύμμαχο” την επαναστατική σκούπα της Dyson

Οι γιορτές οφείλουν να είναι ξέγνοιαστες. Η Dyson V15 Detect Absolute αποτελεί τον απόλυτο «σύμμαχο» για να καθαρίσεις γρήγορα και εύκολα, χωρίς να στερηθείς τη χαρά των ημερών. Είναι κρίμα άλλωστε να αφήσεις τις δουλειές του σπιτιού να σου στερήσουν χρόνο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, επειδή απλώς ταλαιπωρείσαι με τη λάθος συσκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor