Πως να φροντίσεις τα μαλλιά σου για να δείχνεις εντυπωσιακή τις γιορτές

Λίγο πριν τις γιορτές μια επίσκεψη στο κομμωτήριο επιβάλλεται. Πέρα από το καθιερωμένο κούρεμα και τη βαφή, αυτή είναι η περίοδος που θα πειραματιστούμε με χτενίσματα, προκειμένου τα Χριστούγεννα να νιώθουμε εντυπωσιακές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Αυτό που πρέπει να έχουμε όμως πάντα υπόψη είναι ότι κανένα χτένισμα δε θα δείξει όπως το φανταζόμαστε αν τα μαλλιά μας δεν είναι υγιή. Γι’ αυτό, φρόντισε πριν το ρεβεγιόν να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις την κατάσταση της τρίχας, πάντα σε συνεργασία με τους ειδικούς στην κατηγορία.

-Σωστό λούσιμο

Οι περισσότερες θεωρούμε το λούσιμο ρουτίνα που δε χρειάζεται να δώσουμε και πολύ μεγάλη βαρύτητα. Αυτό φυσικά είναι λάθος, αφού η επιλογή του σωστού σαμπουάν αλλά και ο σωστός τρόπος λουσίματος είναι ζωτικής σημασίας για το χτένισμα που θα ακολουθήσει. Φρόντισε να χρησιμοποιείς σαμπουάν που απομακρύνουν τους ρύπους και απόφυγε να τρίβεις και να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του λουσίματος. Επίσης, χρησιμοποίησε μαλακτική κρέμα μόνο στις άκρες και όχι στις ρίζες.

-Πλούσια ενυδάτωση

Τα μαλλιά μας χρειάζονται ενυδάτωση, σε διαφορετική περίπτωση δείχνουν ταλαιπωρημένα και θαμπά. Χρησιμοποίησε μάσκες μαλλιών τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, προκειμένου να δεις τα μαλλιά σου να “ζωντανεύουν”.

-Κούρεμα και χρήση σωστών προϊόντων

Αν παρατηρείς τις άκρες σου κατεστραμμένες, μην προσπαθήσεις να πετύχεις αποκατάσταση μόνο με προϊόντα. Επισκέψου τον κομμωτή σου, ζήτησέ του να σου καθαρίσει τα μαλλιά και καταλήξτε από κοινού στο κούρεμα που σου ταιριάζει. Αυτές τις γιορτές μάλιστα στα κομμωτήρια θα βρεις προϊόντα από τη Schwarzkopf Professional, που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου, σε πακέτα δώρου. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα:

Πακέτα δώρων FIBRE CLINIX

· Fibre Clinix Vibrancy

Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και AHA, προσφέρουν χρωματικά αποτελέσματα με διάρκεια και παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix. Κλειδώνουν το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας για έως και 90% διατήρηση του χρώματος. Το νεσεσέρ περιλαμβάνει:

– Σαμπουάν Vibrancy 300ml

– Μάσκα Θεραπείας Vibrancy 250ml

· Fibre Clinix Fortify

Τα προϊόντα του νεσεσέρ ενδυναμώνουν και θρέφουν τις ίνες της τρίχας για να παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix. Περιλαμβάνει:

– Σαμπουάν Fortify 300mL

– Μάσκα Θεραπείας Fortify 250mL

· Fibre Clinix Hydrate

Το πακέτο είναι φτιαγμένο για να εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας και βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας. Δοκίμασε τα:

– Σαμπουάν Hydrate 300ml

– Μάσκα Θεραπείας Hydrate 250ml

ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΩΝ OSiS+

Η πιο δημιουργική σειρά styling επιτρέπει να δημιουργήσουμε μοναδικά styles, χάρη στα πιο καινοτόμα και αποδοτικά προϊόντα styling με μοναδικές φόρμουλες.

· OSiS+ Session Christmas Wrap

Μίνι νεσεσέρ που περιλαμβάνει:

– Session Hairspray 100mL