Πώς να φορέσεις το μάλλινο headband

Άλλη μια τάση που έχει επικρατήσει για τα καλά από την περσινή σεζόν. Πολλές κοπέλες το αποφεύγουν γιατί θυμίζει επίδεσμο στο κεφάλι όμως με τα πρώτα θετικά σχόλια να είστε σίγουρες ότι θα γίνει must αξεσουάρ για τις εξορμήσεις σας!Με κοτσίδα, σκέτη,χρωματιστή, μονόχρωμη, με λουλούδια ή χωρίς είναι καταπληκτικές.Αν ακόμα δεν έχεις προμηθευτεί  μπορείς να το κάνεις εδώ

  1. Headband πάνω από τα μαλλιά

Εδώ απλώς χτενίζετε τα μαλλιά σας και το τοποθετείτε από πάνω στο ύψος των αυτιών σας. Εναλλακτικά μπορείτε με τη βοήθεια της πρέσας να κάνετε κάποιες μπούκλες. Έτσι το styling θα είναι άψογο και μετά την αφαίρεση της κορδέλας. Είναι ο πιο γνωστός τρόπος για να φορέσεις τη headband σου

dsds

  1. Headband με μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά

Αφού χτενίσετε τα μαλλιά σας, τα χωρίζετε σε 2 μέρη με ένα λαστιχάκι και τοποθετείτε το headband ενδιάμεσα. Στη συνέχεια αφήνετε κάτω και τα υπόλοιπα μαλλιά. Εναλλακτικά μπορείτε να περάσετε την κορδέλα κάτω από όλα τα μαλλιά.

ll

 

  1. Ponytail

Πιάνετε αλογοουρά τα μαλλιά σας και στη συνέχεια βάζετε από πάνω το headband έτσι τα μαλλιά σας δεν θα ξαναμπούν στο πρόσωπο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε κάποιες τούφες να πέφτουν παιχνιδιάρικα δεξιά και αριστερά στο πρόσωπο σας.

fdfd

  1. Ατημέλητος κότσος

Πιάνετε σε ατημέλητο κότσο τα μαλλιά σας και βάζετε το headband από πάνω. Και σε αυτό το look μπορείτε να αφήσετε κάποιες τούφες να πέφτουν.

gff

  1. Πλαϊνός ατημέλητος κότσος

Κάνετε την ίδια διαδικασία όπως παραπάνω μόνο που ο κότσος θα είναι στο πλάι. Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε μια κοτσίδα αντί για κότσο. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο.

fd