Πολύχρωμη διακόσμηση για το σπίτι σας

Αν και το πολύχρωμο στόλισμα του δέντρου δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σας έχουμε εδώ δύο τρόπους να στολίσετε με πολύ σικ τρόπο όχι μόνο το δέντρο αλλά και το Χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Η συγκεκριμένη διακόσμηση βολεύει κυρίως αυτούς αλλάζουν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια τους χρωματικά κάθε χρόνο.

Για το δέντρο σας

7e1a93ad167dfe12250f94f0e1e57fd9

Χρησιμοποιήστε μια χρυσή κορδέλα ώστε να ταιριάζει με όλα τα χρώματα από τις μπάλες που θα χρησιμοποιήσετε καθώς και σε λευκά φωτάκια, αποφύγετε τα πολύχρωμα φωτάκια για το ίδιο ακριβώς λόγο.Ξεκινήστε το στόλισμα από κάτω προς τα πάνω χρησιμοποιώντας ροζ και ασημένιες μπάλες. Όσο ανεβαίνετε “μπλέξτε” τις ροζ με τις κόκκινες. Λίγο πιο πάνω ανακατέψτε τις μωβ με τις κόκκινες. Παραπάνω προσθέστε μωβ με γαλάζιες μπάλες. Στη συνέχεια τις γαλάζιες μαζί με τις πράσινες και τέλος τις πράσινες με τις χρυσές. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα να χρησιμοποιείτε κάτω τις μεγάλες μπάλες και όσο ανεβαίνετε να μικραίνουν.

Για το στεφάνι

$_1

Χρησιμοποιώντας τις μικρότερες μπάλες σε όλα τα χρώματα που έχουν περισσέψει από την παραπάνω διαδικασία κυκλικά “μπλέξτε” τα χρώματα δημιουργώντας ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε έναν φιόγκο στο κάτω μέρος του στεφανιού. Έτοιμο!