Ποιο είναι το πιο Χριστουγεννιάτικο μαγαζί;

Το πιο Χριστουγεννιάτικο μαγαζί της πόλης έβαλε τα γιορτινά του και φέτος! Το Noel είναι συνώνυμο των Χριστουγέννων και ο πιο hot προορισμός ακόμα και όταν  δεν είναι αυτή η περίοδος. Ειδικά όμως για αυτές τις ημέρες και σίγουρα μέχρι τον Ιανουάριο έδωσε χρώμα στη ζωή μας. Το Noel στολίστηκε και κάπως ξεκινάει επισήμως η πιο χριστουγεννιάτικη εποχή του!
Αργά το βράδυ της Κυριακής προσγειώθηκαν, στην αγαπημένη μας στοά, της Κολοκοτρώνη, τα πιο πλουμιστά κι εξωτικά παγόνια, τα πιο φανταχτερά παραδείσια πτηνά και τα πιο εντυπωσιακά πλάσματα τ’ ουρανού, που με τις εκτυφλωτικές φτερούγες τους θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο του ονείρου, του παραμυθιού και της υπερβολής!

Capture Capture Capture
Σύμβολα καλοτυχίας, μακροζωΐας κι έρωτα ήρθαν να σκορπίσουν καλοτυχία σε όλους σας! Έφεραν μάλιστα και δώρα μαγικά κι ονειρεμένα απ’ τα μακρινά μέρη τους να σας τα μοιράσουν απλόχερα:  Υπέροχα γιορτινά cocktails, ζεστούς οίνους, super classy elegant σαμπάνιες, φαγητά λαχταριστά και μυρωδάτα, λαχταριστά γλυκίσματα, κι άλλα πολλά που κάθε μέρα θα σας αποκαλύπτονται με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο!

Capture
Ζήστε, απολαύστε, ταξιδέψτε, ξεγνοιάστε στην πιο electric των Χριστουγέννων!