Πυλιακή Γη – Μια σειρά (νέων) παραδοσιακών εδεσμάτων

Αν φέτος τα Χριστούγεννα επισκεφθείτε την Πύλο μη διστάσετε να περάσετε από τη Πυλιακή Γη και να δοκιμάσετε συνταγές που “παντρεύουν” το παλιό με το νέο και τη παραδοσιακή συνταγή με την πρωτοτυπία!

Όπως κάθε τόπος έχει τα δικά του ήθη και έθιμα έτσι και στην περιοχή της Πυλίας οι κάτοικοι χρησιμοποιούσαν αγνά υλικά στην καθημερινότητα τους για να ικανοποιήσουν όχι μόνο τις καθημερινές τους ανάγκες αλλά και για να ομορφύνουν τις εκδηλώσεις τους.Με τη γνώση των γιαγιάδων αλλά και των μανάδων που είχαν φυλάξει από τις δικές τους γιαγιάδες τις μυστικές συνταγές για παραδοσιακές γεύσεις δημιουργήθηκαν τα Χειροποίητα Παραδοσιακά Εδέσματα της Πυλιακής Γης. Με μια σειρά αγνών συστατικών όπως παρθένο ελαιόλαδο, μέλι, ζάχαρη και βότανα όπως χρησιμοποιούσαν οι νοικοκυρές του τότε σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες του τώρα μακριά όμως πάντα από προσθήκες συντηρητικών ουσιών αλλά και από σύγχρονες τεχνικές παστερίωσης σας κάνουν αυτόματα λάτρεις των παραδοσιακών εδεσμάτων.

007_330_175 00011_330_174

Τα αρώματα των εδεσμάτων θα σας ταξιδέψουν αμέσως στην ευωδία της δροσάτης ημέρας που “μπλέκεται” με τη μεθυστική μυρωδιά των συστατικών που κλείνονται μέσα στο μικρό βαζάκι.

Το βραβευμένο Γλυκό Κουταλιού ΆΓΡΙΟ ΣΥΚΟ, η γλυκιά & μεθυσμένη ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΩΝ, Η Σάλτσα Μυρτιάς,  η μαρμελάδα Φράουλα & Μανταρίνι, το λικέρ Ελιάς είναι μερικά από τα προϊόντα της, τα οποία έχουν λάβει τις καλύτερες κριτικές όχι μόνο από τους σημαντικότερους γευσιγνώστες και ειδικούς στο χώρο της γαστρονομίας, αλλά και από τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

  Τις μοναδικές γεύσεις της Πυλιακής Γης θα τις βρείτε στα κάτωθι σημεία πώλησης:

ΠΥΛΟΣ

Αγγελική Κούτρη – ACS
Γρ. Επ. Μεθώνης 24. Τηλ: 27230 28256

 

ΓΙΑΛΟΒΑ

Aplo Bistro
Παραλία Γιάλοβας. Τηλ: 2723022405

Ελιά
Παραλία Γιάλοβας. Τηλ: 2723023503

MARTIN’S
Παραλία Γιάλοβας, Τηλ: 27230 23114