Πέντε αστείες διακοσμήσεις

Την περίοδο των γιορτών συνήθως έχουμε εμπνεύσεις για τα πιο απίθανα πράγματα που αφορούν τον στολισμό και τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Εμείς βρήκαμε για εσάς τους 5 πιο αστείους στολισμούς και παρακάτω, σας τους παρουσιάζουμε. Πάρτε ιδέες σε περίπτωση που δεν έχετε στολίσει ακόμα, ενώ ένα έχετε ήδη στολίσει δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε… υπάρχουν και τα επόμενα Χριστούγεννα!

1.Ένα κομπιούτερ για το τζάκι

computer-fireplace

Διακόσμηση ιδανική για το γραφείο. Φτιάχνεται πολύ εύκολα από χαρτόνι ενώ μάλιστα μπορείτε να το τυπώσετε απευθείας κιόλας. Στη συνέχεια, προσθέτετε μικρές διακοσμητικές πινελιές χρησιμοποιώντας το ράφι σαν το πάνω μέρος του τζακιού όπως κάλτσες και κορνίζες. Παρακαλείστε να ελέγχετε καθημερινά το περιεχόμενο της κάλτσας γιατί με τέτοια διακόσμηση, ίσως το αφεντικό σας πειστεί και σας κρύψει μέσα καμία αύξηση.

2. Διακόσμηση τραπεζιού χιονάνθρωπος

snowman-place-setting

Ακόμα και αν έχεις στολίσει σίγουρα δεν έχεις στρώσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε λοιπόν να το στολίσετε σε σχήμα χιονάνθρωπου. Εμείς ήδη έχουμε προβλέψει και σας έχουμε φτιάξει ένα άρθρο για το πώς θα το κάνετε.

3. Τσουλήθρα πιγκουίνων από χιόνι

penguins

Ιδανικό αν μένετε σε μεζονέτα χρησιμοποιώντας βαμβάκι! Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να στολίσετε όλη τη σκάλα και στη συνέχεια να κολλήσετε πάνω πιγκουίνους που θα βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών. Μάλιστα, η διακόσμηση σας θα γίνει ακόμη πιο όμορφη, εάν καταφέρετε να βάλετε και φωτάκια ενδιάμεσα για να ανάβει και το βράδυ.

4.Χιονισμένο παράθυρο

cotton-snowballs

Επειδή ο καιρός δε λέει να μας κάνει τη χάρη και να χιονίσει, μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε να συμβεί εσείς μέσα στο σπίτι σας. Χρησιμοποιώντας βαμβάκι και κλωστή, κολλήστε στη κουρτίνα σας το χιόνι. Καλό είναι να το κάνετε σε διαφορετικά μήκη, για ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα. Αποφύγετε την ιδέα αν έχετε γάτα ή σκύλο, γιατί αλλιώς στο σπίτι σας γιατί δεν θα μείνει χιόνι για χιόνι.

5. Στολίδι λιωμένος χιονάνθρωπος

melted_snowman_christmas_ornament_and_poem_edd958e4

Εδώ είναι πολύ εύκολη η διαδικασία… ανοίγετε τη διαφανή μπάλα και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, μια πορτοκαλί μύτη μολυβιού και 2 ξυλαράκια για χέρια. Κλείνετε τη μπάλα και ο λιωμένος χιονάνθρωπος σας είναι έτοιμος!