Πέντε απαραίτητα xmas apps για να μπεις στο κλίμα

Στο είπαμε φέτος τα Χριστούγεννα θα σε στολίσουμε από την κορυφή ως τα νύχια. Γιατί λοιπόν να μην έχεις και Χριστουγεννιάτικα apps στο κινητό σου για να είναι και αυτό στολισμένο; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 5 top apps για το κλίμα των εορτών!!

Christmas Tale HD

Γνωρίστε αγαπημένο μας Άγιο αλλά και τη σύζυγό του στο σπίτι του στο Βόρειο Πόλο αυτά τα Χριστούγεννα! Βοηθήστε τον στο έργο του μεταφέροντας μαζί του τα δώρα, τις ελπίδες και την ευτυχία στα παιδιά σε όλο τον κόσμο, και μετρήστε αντίστροφα με τη σύζυγό του και τα ξωτικά των Χριστουγέννων. Μην ξεχάσετε να κάνετε τη δική σας λίστα επιθυμιών για αυτά τα Χριστούγεννα!

christmas-tale-hd

 

Yummy Christmas

Αυτά τα Χριστούγεννα στη κουζίνα σας θα έχετε βοηθούς τα παιδιά σας! Με αυτές τις εξαιρετικά εύκολες συνταγές για τα παιδιά, τα παιδιά θα πάρουν σίγουρα μια νέα αίσθηση της μαγειρικής προετοιμάζοντας μερικά απλά πιάτα για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

yummy-christmas

 

Letter to Santa Claus

Εάν τα παιδιά σας κάθε χρόνο γράφουν σε χαρτί το γράμμα τους για τον Άγιο Βασίλη, δοκιμάστε αυτό το app που τους επιτρέπει να στείλουν ένα ηλεκτρονικό γράμμα αλλά και να του απαντήσει πίσω! Πες του για το πόσο καλός ήσουν και τι δώρο θέλεις για φέτος και η απάντηση του θα έρθει μια ώρα μετά την αποστολή!

letters-to-santa

 

Sleeps to Christmas night –  Christmas Countdown

Χιονάνθρωπος ή Άγιος Βασίλης; Επιλέξτε εσείς ποιος θέλετε να κάνει την αντίστροφη μέτρηση για το πόσες μέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα.Απολαύστε αγαπημένα ξένα τραγούδια ή δείτε το χιόνι που πέφτει.Τέλος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν juke box Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

sleeps-to-christmas

GlowTunes Christmas

Διακοσμήσετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολύχρωμα φώτα! Πατήστε οπουδήποτε για να τοποθετήσετε τα φώτα σας ενώ αμέσως μετά μπορείτε να παίξετε με τις εκθαμβωτικές τους λάμψεις! Μπορείτε ακόμα να διαλέξετε να παίζει κάποια μελωδία ή να ακόμα να πέφτει και χιόνι στο Χριστουγεννιάτικο ηλεκτρονικό σας δεντράκι!

glowtunes-christmas