Παιχνίδια Sophia: Φέτος επιλέγουμε δημιουργικά Χριστούγεννα!

Η αγαπημένη γιορτή του χρόνου πλησιάζει… Χριστούγεννα σημαίνει χαρά, βόλτες στα μαγαζιά, ανταλλαγή δώρων και όμορφες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους. Οι περισσότεροι από εμάς τα Χριστούγεννα ανοίγουμε το σπίτι μας και μαζεύουμε κόσμο για να γιορτάσουμε… Φαγητό, κρασί, μουσική και φυσικά τι άλλο ? Παιχνίδια!

Τα παιχνίδια είναι ένα από τα must των γιορτών και όσο πιο έξυπνα και πρωτότυπα είναι τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι και η συγκέντρωση μας. Ας δούμε λοιπόν τις προτάσεις της Sophia από τη σειρά Philosophia: Mοναδικά παιχνίδια που θα μας εξασφαλίσουν δημιουργικές στιγμές με την παρέα μας:

Memory games: Έχεις καλή μνήμη; Tα Memory Games βάζουν το μυαλό να δουλέψει και να ταιριάξει τις κάρτες με τα δύο όμοια ρητά αρχαίων φιλόσοφων ή σύγχρονων στοχαστών. Κερδίζει αυτός που αντιστοιχεί τα περισσότερα σοφά ρητά αλλά ουσιαστικά κερδίζουν όλοι ακονίζοντας μνήμη και μυαλό !!                                  

 output

Dialogue games: Υπάρχουν ερωτήσεις χωρίς «σωστή» απάντηση, ερωτήσεις που σε βάζουν σε σκέψη… Ερωτήσεις που όταν τις μοιραζόμαστε με την παρέα μας οδηγούν σε δημιουργικό διάλογο. Τα dialogue games με αυτές τις ερωτήσεις θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι μας, μια φιλοσοφική διάθεση και μια ευκαιρία να γνωριστούμε λίγο καλύτερα … Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο?

output-1

Κnow thyself games: Θέλετε να εξελίξετε την κουβέντα και το παιχνίδι ακόμα περισσότερο? Να γνωριστείτε σε βάθος με τους άλλους γύρω σας ? Τα τρία νέα παιχνίδια Know thyself με 20 ερωτήσεις που πηγάζουν από την αρχαιοελληνική φιλοσοφία και  τη νεότερη ψυχολογία θα σας δώσουν την τέλεια αφορμή! Εσωτερική αναζήτηση για εσάς και την παρέα σας και το παιχνίδι αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Θα το τολμήσετε?

2connectwithyourinnerself-1-cropped

Φέτος στις γιορτές αντλούμε έμπνευση από τα παιχνίδια της Sophia και γινόμαστε λίγο πιο δημιουργικοί, ζούμε δυνατές στιγμές με τους αγαπημένους μας, εκφραζόμαστε και επικοινωνούμε ουσιαστικά.

Κι αν κάποιες από τις ερωτήσεις ή τα αποφθέγματα των παιχνιδιών αυτών μας κάνουν «κλικ» οι όμορφες κάρτες τους, μπορούν και να διακοσμήσουν πρωτότυπα τον τοίχο σας! Ξεχωρίζουμε αυτές που μας ταιριάζουν ή μας επηρεάζουν περισσότερο και έχουμε ο καθένας τα δικά του New Years resolutions ! Σκέψεις και ιδέες που επιλέγουμε να μας καθοδηγήσουν την χρονιά που έρχεται! Merry Christmas!