«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς για αυτήν την τραγωδία. ’Εχουμε φίλους που σκοτώθηκαν και άλλους που τραυματίστηκαν. Αλλά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε κανονικά όλες μας τις παραστάσεις στην Αθήνα, το Βερολίνο, την Πράγα, την Κωνσταντινούπολη…Θα τις αφιερώσουμε στην μνήμη των φίλων μας και όλων των θυμάτων. Η μουσική και η αγάπη είναι η μόνη προοπτική που μπορούμε να φανταστούμε για τη συνέχεια στη ζωή μας…»

Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Gil Marsalla, σκηνοθέτης και παραγωγός της παράστασης  Paris!The show  εαν άλλαξε κάτι σχετικά με τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα.

Η ιστορία του γαλλικού τραγουδιού θα ξετυλιχτεί κανονικά λοιπόν στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο θέατρο Badminton  και το Παρίσι θα παραμείνει για όλους μας η Πόλη του Φωτός!

Το Paris!The show είναι ένα μουσικοχορευτικό θέαμα αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του ΠΑΡΙΣΙΟΥ  σε όλο τον κόσμο.

Ένα εξαιρετικό καστ και μια πρωτότυπη σκηνογραφία μας μεταφέρουν από την Μονμάρτη έως τη σκηνή των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής.