Παράσταση του παραμυθιού PLAYMOBIL “Play & Give” στο Athens Heart!

Το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give συνεχίζει για 5η χρονιά να προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.  Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της PLAYMOBIL, κατασκευάστηκαν 2 συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL play & give. Ο Δίας και η Αθηνά είναι οι νέοι πρωταγωνιστές, οι οποίοι μεταφέρουν μηνύματα προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη.

playmobil7Παράλληλα, η PLAYMOBIL Hellas κυκλοφορεί φέτος και το 3ο παραμύθι PLAYMOBIL play & give «O Δίας, η Αθηνά και η δύναμη της προσφοράς». Την ξεχωριστή ιστορία του, που εμπνεύστηκε ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, τη μετέτρεψε σε μαγευτικές εικόνες ο Γιώργος Πούρικας. Τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 12:00 στο Athens heart Mall, Πειραιώς 180 , κόμβος Χαμοστέρνας οι πρωταγωνιστές του PLAYMOBIL play & give 2016, ο Δίας και η Αθηνά, ‘ζωντανεύουν’ μέσα από μία μικρή θεατρική παράσταση με βιωματικά παιχνίδια. Ποια είναι η πιο σπουδαία από όλες τις δυνάμεις του Δία; Και ποια είναι η πιο σημαντική μάχη που έδωσε η θεά Αθηνά; Ο Κωστής και η Μάγια έχουν πολλές ερωτήσεις για την εργασία που ετοιμάζουν για το σχολείο τους. Θα έχουν όμως δύο απρόσμενους βοηθούς: τον Δία και την Αθηνά αυτοπροσώπως.

playgive_athens_heartΣας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους  να δείτε το παραμύθι μας να ζωντανεύει και φυσικά να πάρετε δώρο το βιβλίο.