Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Blends!

Το Blends υποδέχεται τις γιορτές και σας προσκαλεί σε δύο μοναδικές λαμπερές βραδιές με ξεχωριστά μενού, πολλή μουσική και εορταστική διάθεση!

Για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το Blends έχει ετοιμάσει τα πιο ευφάνταστα μενού και σας υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία με ξεχωριστές επιλογές και πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων. Όλα αυτά φυσικά συνοδευόμενα από μια πλούσια λίστα κρασιών που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

H εντυπωσιακή Μαρία Μακρή θα βρίσκεται στο αγαπημένο all day bar restaurant την Παραμονή Χριστουγέννων για να σας ξεσηκώσει με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που έχει ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά, με πολλές ξένες και ελληνικές επιτυχίες αλλά και ένα dance performance έκπληξη! Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο γνωστός μάγος Vilentoni σας περιμένει με ένα διασκεδαστικό show με πρωτότυπα και διαδραστικά τρικ για να υποδεχτείτε το νέο χρόνο με πολλή μαγεία και εκπλήξεις!

Blends.

The place to blend your senses.

Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του http://www.blends.com.gr και τις σελίδες τους στο Facebook https://www.facebook.com/BlendsGlyfada/ και το Instagram https://www.instagram.com/blendsglyfada/