Πανεύκολο μανικιούρ με χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Θες να φτιάξεις ένα εύκολο και γρήγορο γιορτινό μανικιούρ που θα τραβήξει τα βλέμματα χωρίς να σε εξουθενώσει; Σου έχουμε την τέλεια ιδέα, με έμπνευση τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μπάλες που διακοσμούν συνήθως το δέντρο μας!

 

Θα χρειαστείς:

1 base coat

1 χρώμα για τη βάση (ανοιχτόχρωμο κατά προτίμηση)

1 – 5+ χρώματα για τις χριστουγεννιάτικες μπάλες

1 top coat (matte ή glossy)

 

Οδηγίες:

Βάλε μία στρώση base coat στα νύχια σου και μόλις στεγνώσει τοποθέτησε το χρώμα της επιλογής σου (προτείνουμε λευκό, ζαχαρί, εκρού, χρυσό κλπ.  – κατά προτίμηση χωρίς glitter). Άπλωσε 1-2 στρώσεις από αυτό μέχρι να έχεις καλή κάλυψη, άσε το να στεγνώσει και εδώ έρχεται η ώρα να δώσεις στα νύχια σου τέλεια χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Ξεκούμπωσε το πώμα του μανό για τα σχέδιά σου και άσε το να στάξει μέσα στη συσκευασία του μέχρι να μείνει στο βουρτσάκι μια ποσότητα η οποία θα αρκούσε για το νύχι σου. Αντί όμως να το απλώσεις, ακούμπησε το βουρτσάκι σου σε ένα σημείο της επιλογής σου και άσε το να κάνει μια μικρή μπαλίτσα από χρώμα. Αν το χρώμα σου δεν απλώνεται καλά, επιστράτευσε μία οδοντογλυφίδα για να σε βοηθήσει. Για τα σχεδιάκια σου προτείνουμε έντονα χρώματα όπως το ασημί, το κόκκινο, το μπλε κ.α. (μη φοβηθείς καθόλου το glitter)!

Μόλις στεγνώσουν οι δημιουργίες σου μπορείς να τις καλύψεις με ένα matte ή γυαλιστερό top coat (αν το μανό σου έχει glitter απέφυγε το ματ) και μόλις στεγνώσει κι αυτό είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!

 

Hint: Αν το “έχεις” με το σχέδιο μη διστάσεις να δημιουργήσεις επιπλέον σχεδιάκια μέσα στις χριστουγεννιάτικες μπάλες σου!