Όσο ετοιμάζεις το γιορτινό τραπέζι, ο …”σύμμαχός” σου καθαρίζει!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για να υποδεχτούμε τους καλεσμένους μας για το γιορτινό τραπέζι. Είναι μια χαρούμενη διαδικασία αλλά δεν παύει να μας αγχώνει καθώς έχουμε να μαγειρέψουμε και να καθαρίσουμε όλο το σπίτι. Πώς θα ένιωθες αν είχες τον προσωπικό σου βοηθό που θα αναλάβει τουλάχιστον το ένα από τα δύο; Φαντάζει επιστημονική φαντασία; Κι όμως, είναι εφικτό με την MIDEA S8+ ΣΚΟΥΠΑ ΡΟΜΠΟΤ. Όσο εσύ θα ετοιμάζεις τα λαχταριστά φαγητά, και θα διακοσμείς το τραπέζι η σκούπα ρομπότ θα καθαρίζει όλο το σπίτι για σένα. Ειδικά αν έχεις και τον αγαπημένο τριχωτό σου φίλο, ο καλύτερος σύμμαχός σου θα σου λύσει τα χέρια, και θα μπορείς να απολαύσεις το καθαρό σου σπίτι σε καθημερινή βάση. 

Γιατί είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου;

Οι δουλειές του σπιτιού με την Midea S8+ γίνονται πιο ευχάριστες από ποτέ αφού πια δεν γίνονται από σένα! Η σκούπα, μετά το καθάρισμα, αδειάζει αυτόματα στον σταθμό – συλλέκτη που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, επιτρέποντάς σου να ξεχάσεις το καθάρισμα για εβδομάδες. Η ισχύς απορρόφησης του συλλέκτη είναι 19.000 Pa και η σακούλα συλλογής απορριμμάτων είναι χωρητικότητας 2,5 λίτρων. Η Midea S8+ διαθέτει σύστημα σφουγγαρίσματος με δόνηση, σύστημα πλοήγησης τεχνολογίας LDS (5ης γενιάς), 30 σετ αισθητήρων, μοτέρ απορρόφησης 4000 Pa, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας 5200mAh για 150 λεπτά και κάλυψη 250 m2., αποδεικνύοντας πόσο ισχυρή είναι. Η αυτόματη επιστροφή στη βάση για φόρτιση σε διευκολύνει στον επόμενο καθαρισμό. Μπορείς να ελέγξεις τις λειτουργίες της S8+, από όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσω της εφαρμογής ή μέσω φωνητικού ελέγχου. Καταγράφει τις ρουτίνες καθαρισμού, χαρτογραφώντας κάθε δωμάτιο. Ακόμα, μπορείς να ρυθμίσεις ποια δωμάτια επιθυμείς να σκουπίσει ή να σφουγγαρίσει.

Αυτόματος συλλέκτης σκόνης

Η σακούλα χωρητικότητας 2,5lt στο εσωτερικό του συλλέκτη, σου απελευθερώνει τα χέρια για αρκετά μεγάλο διάστημα, μειώνοντας συγχρόνως και τα μικροσωματίδια από την ατμόσφαιρα. Η ισχύς απορρόφησης είναι 19.000Pa, με αποτέλεσμα ο κάδος απορριμμάτων της σκούπας ρομπότ να αδειάζει αμέσως. Διαθέτει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για 150 λεπτά συνεχούς χρήσης και κάλυψη 250 m2.

Σύστημα σφουγγαρίσματος με δόνηση 

Μπορεί να μιμηθεί το χειροκίνητο σφουγγάρισμα χάρη στην τελευταία τεχνολογία που διαθέτει. Διαθέτει 2 διαφορετικά εξαρτήματα σφουγγαρίσματος όπου το ένα λειτουργεί με δόνηση έτσι ώστε να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον καθαρισμό του χώρου. Η δεξαμενή νερού με ηλεκτρονικό έλεγχο, σου επιτρέπει να ελέγχεις τη ροή του νερού για το κάθε δωμάτιο αποφεύγοντας τις διαρροές.

Ανίχνευση χαλιών

Η S8+ ρυθμίζει την ισχύ απορρόφησης στο μέγιστο όταν ανιχνεύει χαλί και επανέρχεται στην κανονική ισχύ μετά την απομάκρυνση από το χαλί. Συλλέγει αποτελεσματικά τη σκόνη και μικρά σκουπιδάκια, καθαρίζοντας σε βάθος την επιφάνεια του δαπέδου. Διαθέτει 4 επίπεδα απορρόφησης για να επιλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί κάθε στιγμή.

Σύστημα πλοήγησης 5ης γενιάς

Χάρη στο σύστημα πλοήγησης με λέιζερ LDS επόμενης γενιάς, η S8+ κάνει ακριβή χαρτογράφηση σε επίπεδο cm. Συνεχίζει να καθαρίζει από το σημείο στο οποίο σταμάτησε και διαθέτει πολλές προηγμένες λειτουργίες όπως ονομασία δωματίων, εικονικός τοίχος, απαγόρευση περιοχών κ.α.

Με λίγα λόγια, μπορείς να ξενοιάσεις από το καθάρισμα και να επικεντρωθείς στις μαγειρικές σου δημιουργίες για να καταπλήξεις τους φίλους σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, τόσο με τα νόστιμα φαγητά σου όσο και με το περιποιημένο σπίτι σου. Και άφησέ τους όλους να αναρωτιούνται πώς τα πρόλαβες όλα και είσαι και πιο ξεκούραστη και λαμπερή από ποτέ. Έχεις κι εσύ τα δικά σου…”μυστικά”!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr  και το Instagram account @damkalidis.gr