Οι Havaianas “φορούν” τα γιορτινά τους pins!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες στιγμές του χρόνου είναι μόλις μια ανάσα μακριά!

Στο brand Havaianas γιορτάζουμε με ένα διαφορετικό τρόπο. Στην πατρίδα μας, τη Βραζιλία, είναι ακόμα καλοκαίρι και θέλουμε να μοιραστούμε μερικές ακόμα καλοκαιρινές στιγμές μέσα στον χειμώνα… Το να συνδυάσουμε καλοκαίρι με Χριστούγεννα γίνεται πιο εύκολο χάρη στα νέα Χριστουγεννιάτικα pins!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο Άγιος Βασίλης, το κουτί δώρου και ο gingerbread μπισκοτάνθρωπος παντρεύουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα με την καλοκαιρινή διάθεση του brand Havaianas. Τα pins διατίθενται σε δύο μεγέθη, ένα για το μοντέλο Top και ένα για το μοντέλο Slim. Τα pins διαθέτουν πλέον ένα ολοκαίνουργιο σύστημα εφαρμογής, χάρη στο οποίο δεν χρειάζεται πλέον να τρυπηθεί το λουράκι.

Έτσι μπορείτε να αλλάζετε pins όποτε εσείς επιθυμείτε.

Τα Χριστουγεννιάτικα pins διατίθενται σε ζευγάρια, ένα για κάθε σαγιονάρα και πωλούνται στο www.havaianas.com και στα αποκλειστικά καταστήματα Havaianas, με Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 4,90€.

Το brand Havaianas, δημιουργημένο το 1962,  μεταφέρει το βραζιλιάνικο πνεύμα σε όλο τον κόσμο μέσω της εμβληματικής σόλας από καουτσούκ και των φωτεινών, χαρούμενων σχεδίων του.

Το brand Havaianas είναι συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της, διαθέτοντας μοντέλα για όλους.