Ο SANTA VANS έρχεται στο COSMOS SPORT

Ο Santa Vans θέλει να κάνει δώρο στον… κολλητό σου!

Είσαι Vans lover και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα βγεις βόλτα με τον κολλητό σου; Έλα 12.00 – 16.00 στο Cosmos Sport της Nέας Ερυθραίας γιατί εκεί θα σε περιμένει ο… Santa Vans!

Οι γιορτές είναι κοντά και σίγουρα θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου αλλά και στον καλύτερό σου φίλο ή την κολλητή σου. Ίσως έχεις προβληματιστεί για το τι δώρο θα τους πάρεις. Ρωτάς άλλους φίλους, γνωστούς αλλά ακόμη δεν έχεις καταλήξει. Πώς θα σου φαινόταν αν αγόραζες το Vans της επιλογής σου και ο Santa Vans να χάριζε στον φίλο ή την φίλη σου ένα συλλεκτικό Vans customized t-shirt από τον street artist Yiakou; Κι αν έχεις ήδη πάρει δώρο για τον κολλητό/ή, φανταζόμαστε ότι δε θα σε χαλούσε να κρατήσεις εσύ το T-shirt!

Έχει και συνέχεια γιατί το Cosmos Sport της Νέας Ερυθραίας έχει κέφια και μαζί με τον Santa Vans θα κάνουν δώρα σε όλους. Φέρε τα Vans σου ή αγόρασε καινούρια και θα έχεις την ευκαιρία για ένα δωρεάν live customization των Vans σου από τον ταλαντούχο street artist Yiakou. Και μάλιστα αν ανεβάσεις φωτογραφία τους στο Instagram προφίλ σου με το hashtag #vansxcosmos μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για ένα από τα 10 ζευγάρια Vans ή μία από τις 60 συλλεκτικές “Off the Wall” τσάντες Vans! Τέλειο;

Τη Santa Vans ατμόσφαιρα θα ενισχύσουν οι ωραιότερες μουσικές επιλογές με το live Dj set από τον Seyet!

Τέλος, η Desperados θα είναι μαζί μας για να μας δροσίσει!

Σε περιμένουμε το Σάββατο 16/12 στις 12.00 στη Χ. Τρικούπη 152 στη Νέα Ερυθραία!

Και μην ξεχάσεις να φέρεις τον κολλητό ή την κολλητή σου!

#vansgr #vansxcosmos

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 12.00 έως τις 16.00

Cosmos Sport: Χ. Τρικούπη 152, Νέα Ερυθραία.