Νιώσε την “αύρα” των Windows XP, με το απόλυτο ugly sweater για τα φετινά Χριστούγεννα!

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν σίγουρα όλο και κάπου θα έχει πάρει το μάτι σας να γνωστά σούπερ κιτς πουλόβερ, τα οποία οι γνώστες αποκαλούν ugly sweater. Εάν λοιπόν θέλετε φέτος να ξεχωρίσετε στο χριστουγεννιάτικο ή στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και να πρωτοτυπήσετε, τότε η Microsoft σας ετοίμασε το απόλυτο ugly sweater, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το πιο εμβληματικό wallpaper όλων των εποχών! Σε περίπτωση που δεν πάει κάπου το μυαλό σας, αναφερόμαστε στο “Bliss”, το default background των Windows XP, το οποίο ήδη αποτελεί μέρος της computer και pop culture.

Το εν λόγω ugly sweater που θα το βρείτε στα 69.99$ στο Microsoft Xbox Gear Shop, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η αποθέωση του κιτς, της ασχήμιας και του cult. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι πωλείται για… καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα δοθούν από τη Microsoft στο Nature Conservancy, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ασχολείται με την κλιματική κρίση και την διατήρηση της βιοποικιλότητας. Το ugly sweater που θα σας μεταδώσει λίγη από την αύρα των Windows XP, δεν είναι το μοναδικό που έχει κυκλοφορήσει η Microsoft, καθώς στο παρελθόν είχαμε δει ένα ugly sweater για τα Windows 95, το XP logo, τον Office assistant: Clippy, το Paint και τον… Ναρκαλιευτή.

Εάν σας ενδιαφέρει να έχετε λίγη παραπάνω… Windows νοσταλγία στην γκαρνταρόμπα σας, τότε σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στo φετινό ugly sweater της Microsoft.