Μην λείψεις από το πιο παραμυθένιο και γιορτινό Love to Bake Day Event που έγινε ποτέ!

Για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, 14 & 15 Δεκεμβρίου, η αγαπημένη κουζίνα των Μύλων θα βρίσκεται στο πιο ονειρεμένο πάρκο της Αθήνας, το Christmas Factory, υπενθυμίζοντας σε μικρούς και μεγάλους ότι Χριστούγεννα δεν γίνονται χωρίς γιορτινές λιχουδιές και αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου!

Καλεσμένοι μας, η γλυκιά ζαχαροτέχνης Sugarcake για να φτιάξει μαζί μας εντυπωσιακές, ζαχαρένιες δημιουργίες και ο Χάρης Παπαλίτσας με τις λαχταριστές του συνταγές και τα πιο νόστιμα αρτοποιήματα!

Ετοιμαστείτε λοιπόν να στολίσουμε cupcakes και μπισκότα με ζαχαρόπαστα, να φουρνίσουμε μαζί αλμυρά muffins και να δημιουργήσουμε την πιο λαχταριστή βασιλόπιτα!

Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, αφού θα υπάρχουν δημιουργικά εργαστήρια όπως ζαχαροπλαστική και ζύμωμα, ζωγραφική, facepainting, γράμμα στον Άγιο Βασίλη, και εκπλήξεις με δώρα προϊόντα Μύλοι Αγίου Γεωργίου!

Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των γιορτών με γεύσεις γλυκές και μυρωδιές που θα ξυπνήσουν τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!

Christmas Factory (εντός της Τεχνόπολης, στο Γκάζι)

Σάββατo 14 Δεκεμβρίου & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

από τις 11:00 έως και τις 20:00.

*********

Λίγα λόγια για τoυς καλεσμένους μας

Sugarcake

Κατά κόσμο Αγγελική Αγιάνογλου! Διατηρεί ένα από τα πρώτα πιστοποιημένα εργαστήρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής και ειδικεύεται στην τεχνική της ζαχαρόπαστας. Λατρεύει να κατασκευάζει τούρτες που ταξιδεύουν σε παραμυθένιους κόσμους με μερικές από αυτές να κινούνται, φωτίζονται ή να στέκονται απλά στον αέρα!

Χάρης Παπαλίτσας

Ο Χάρης Παπαλίτσας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Τα πρώτα βήματα στον χώρο της αρτοποιίας τα έκανε από μικρή ηλικία στον ξυλόφουρνο της οικογένειάς του.  Σπούδασε Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική και επιπλέον είναι ιδιοκτήτης της δικής του αλυσίδας αρτοποιείων.