Μικρές συμβουλές για να πετύχεις το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ!

Όλες θέλουμε να κάνουμε αυτό το… έξτρα βήμα στην εμφάνισή μας κατά τη διάρκεια των γιορτών (και δε των Χριστουγέννων). Και αυτό ακριβώς θα καταφέρεις αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Απόφυγε το μαύρο

Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, είναι καλή ιδέα να αφήσεις το μαύρο στην άκρη (εκτός κι αν είσαι σκληροπυρηνική goth). Είτε το θεωρείς χρώμα είτε όχι, δεν καταφέρνει να αναδείξει την πιο χαρούμενη, γιορτινή πλευρά μας. Αντί για μαύρο επέλεξε χρώματα όπως το μωβ, το μπλε, το πράσινο, το καφέ, το κόκκινο, το πορτοκάλι και οτιδήποτε άλλο σου θυμίζει…Χριστούγεννα!

Μη φοβάσαι το glitter

Σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα να το παρακάνεις, αλλά λίγο glitter θα σου δώσει πρωτοφανή λάμψη. Χρησιμοποίησέ το αποκλειστικά σε ένα σημείο (ζυγωματικά, μάτια ή χείλη π.χ.) και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Μη φοβάσαι να εντυπωσιάσεις

Οι γιορτές είναι μια εποχή γιορτής και, όσο hot κι αν είναι το natural μακιγιάζ φέτος, δεν είναι αυτό που θες μια τέτοια μέρα (ή νύχτα). Επέλεξε κάτι πιο έντονο κι εντυπωσιακό (το οποίο βέβαια θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου) ώστε να γίνεις εσύ το επίκεντρο κάθε πάρτι!

Πάνω από όλα, μη κάνεις συμβιβασμούς

Θες πραγματικά να κάνεις ένα τελείως φυσικό μακιγιάζ (ή να μη κάνεις καθόλου); Θες να δοκιμάσεις ένα γεμάτο glitter μακιγιάζ; Μη φοβάσαι ότι θα σε παρεξηγήσει κάποιος. Οι γιορτές υπάρχουν για να περνάμε καλά και όχι να υπακούμε στους βαρετούς κανόνες της καθημερινότητας!

 Αν θες ακόμα περισσότερα μυστικά για το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ, ρίξε μια ματιά εδώ!