Μικρά μυστικά για το εορταστικό shopping

Υπάρχουν μόνο λίγες μέρες για να ψωνίσετε τα τελευταία δώρα της εορταστικής περιόδου. Τι θα λέγατε όμως για μια λίστα όπου αναφέρονται όλα τα tips για ψώνια της τελευταίας στιγμής; Έτσι θα επιβιώσετε από αυτό και θα έχετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με άλλα πιο σημαντικά πράγματα.

1. Χαλαρώστε: Το τέχνασμα για να μη πανικοβληθείτε είναι να ετοιμάσετε από το σπίτι μια λίστα με τα ψώνια και να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Μόνο αν επιμείνετε στη λίστα θα βγείτε νικητής από αυτή τη μάχη.

2. Online Shopping: Αν προτιμάς να απολαύσεις τον καναπέ σου κάνοντας τα ψώνια σου από εκεί τότε να ξέρεις πως θα πρέπει να είσαι προσεχτικός με την επιλογή των δώρων αλλά και την ημερομηνία παράδοσης. Αν αργήσει κάτι το πιθανότερο είναι να σου δημιουργήσει πονοκέφαλο και άγχος παρά χαλάρωση και απόλαυση.

3. Think outside the box: Υπάρχουν ένα σωρό δώρα που μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση της επιλογής και ποια είναι αυτά; Δωροεπιταγές, εισιτήρια, κάρτα μέλους!

4. Επωφεληθείτε από το διευρυμένο ωράριο των καταστημάτων: Για εσένα που δουλεύεις ατελείωτες ώρες και δεν προλαβαίνεις να πας για ψώνια το νέο ωράριο των καταστημάτων είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Μόνο να είσαι λίγο χαμογελαστή γιατί ενώ εσύ ψωνίζεις υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά δουλεύουν και δεν μπορούν να το απολαύσουν.