Μία πράξη αγάπης από το ArGOODaki των Goody’s!

Το ArGOODaki των Goodys στηρίζει τα ακριτικά νησιά Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος, καλύπτοντας βασικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες. Ο καταξιωμένος θεσμός ArGOODaki μας καλεί να συμμετέχουμε και φέτος ενεργά προκειμένου να υποστηρίξει την ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης αγκαλιάζοντας τα παιδιά των δύο ακριτικών νησιών.

banner_300x250

 

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής αλλά και την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών που κατοικούν σε αυτά τα πανέμορφα νησιά. Ο θεσμός λοιπόν, μας καλεί να ενισχύσουμε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παιδιών αυτών με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.

ArGOODaki 2014 - ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Ο θεσμός που ήδη μετράει 13 χρόνια στον χώρο της έμπρακτης προσφοράς και αγάπης ζητά να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 είδη της νέας συλλογής των λούτρινων κάνοντας πράξη το μήνυμα «Η αγάπη δεν έχει όρια». Δείτε στο video που ακολουθεί το ταξίδι του #ArGOODaki στα ακριτικά νησιά!

ArGOODaki 2014 - ΨΑΡΑ