Μάθε πως το Xmas hairstyle σου θα γίνει…..”Bellissima”!

Η εορταστική περίοδος έχει φτάσει και θέλουμε να είμαστε περιποιημένες και όμορφες. Αυτός ο μήνας έχει τις περισσότερες ονομαστικές γιορτές κι έτσι οι συγκεντρώσεις και τα πάρτι θα είναι όλο και πιο συχνά.

Ένα μοντέρνο και ανάλαφρο χτένισμα μπορεί να μας δώσει την γιορτινή διάθεση που θέλουμε και την απαραίτητη festive πινελιά για να ταιριάξουμε σε κάθε περίσταση. Ό,τι στιλ ντυσίματος και να επιλέξουμε τα περιποιημένα μαλλιά το απογειώνουν.

Για εμάς τις γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να έχουμε όμορφα και καλοχτενισμένα μαλλιά τα οποία είναι αυτά που θα αλλάξουν όλη μας την εικόνα. Παρακάτω δείτε τις αγαπημένες μας προτάσεις για υπέροχα festive χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι. Μπορούμε να αποκτήσουμε το επαγγελματικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε, με την βούρτσα Air Wonder ζεστού αέρα 8 σε 1 της Bellissima, που είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Ολόισια μαλλιά για “καθαρό” και “αυστηρό” στιλ

Υπέροχο ίσιωμα με κίνηση στις άκρες

Ίσια, απαλά μαλλιά με την οβάλ βούρτσα Volume&Straight που δίνει όγκο από τη ρίζα έως τις άκρες. Χάρη στην κεραμική επίστρωση και την επίστρωση κερατίνης, ευνοεί το κλείσιμο των υμενίων κάνοντας τα μαλλιά λαμπερά.

Ίσια και απαλά κυματιστά με διαμορφωμένες άκρες

Απλώς χρησιμοποιήστε την Extra Wavy, τη στρογγυλή βούρτσα 32 mm επίσης καλυμμένη με κεραμική επίστρωση και κερατίνη. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απαλό κυματιστό στυλ ή ένα πειθαρχημένο ίσιο χωρίς φριζάρισμα.

Όλα ξεκινούν με ένα foundation από μπούκλες

Φυσικό σπαστό για φρέσκο κοριτσίστικο στιλ

Η στρογγυλή βούρτσα 50 mm Straight&Wavy είναι ιδανική για μακριά μαλλιά: δίνει ένα υπέροχο ίσιο αποτέλεσμα και απαλό κυματιστό προστατεύοντας τα μαλλιά με την κεραμική επίστρωση και την κερατίνη.

Curly στιλ χωρίς φριζάρισμα

Για να δημιουργήσετε στενές και προσδιορισμένες μπούκλες υπάρχει το Curly, το σίδερο για μπούκλες 19 mm, με κεραμική επίστρωση και κερατίνη για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Δώσε κίνηση στις φυσικές σου μπούκλες

Εάν, από την άλλη πλευρά, έχετε φυσικές μπούκλες, χρησιμοποιήστε το εξάρτημα Natural Curls για να τις στεγνώσετε και να ενισχύσετε την ελαστικότητα και την ομορφιά τους.

Αγαπημένο στυλ μισό πάνω και μισό κάτω

Ξεκινήστε με χαλαρούς κυματισμούς, στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα πίσω δύο τμήματα μαλλιών και στρίψτε τα γύρω για να δημιουργήσετε μια φουσκωτή εμφάνιση. Στερεώστε με καρφίτσες και προσθέστε ένα διασκεδαστικό αξεσουάρ ή διακοσμητικό για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Γιορτάστε τη σεζόν με αυτό το διασκεδαστικό κότσο

Υψηλός όγκος στην κορυφή και απαλό ντραπ στα πλαϊνά είναι αυτά που χαρακτηρίζουν ένα διαχρονικό τέτοιο κότσο. Διατηρήστε την υφή των μαλλιών στεγνή και φυσική για μια χαλαρή προσέγγιση σε αυτό το κλασικό στυλ.

Στο τέλος, χρησιμοποιήστε σπρέι μαλλιών για να δημιουργήσετε σταθερότητα και να κλειδώσετε την εμφάνισή σας. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε τις καρφίτσες για να τις βοηθήσετε να κρατούν καλύτερα τα μαλλιά! Και πάλι, ολοκληρώστε αυτό το look με ένα διασκεδαστικό αξεσουάρ μαλλιών και είστε έτοιμες για να τραβήξετε τα βλέμματα γιατί θα είστε Bellissima!

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Bellissima:

WEBSITE: http://bellissima.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/BellissimaImetecGreece
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bellissima_gr