Make-A-Wish Greece: Αυτά τα Χριστούγεννα κάθε Ευχή μας, έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή παιδιών που δίνουν το δυσκολότερο αγώνα…

πό το 1997 έως και σήμερα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.600 μαγικές Ευχές παιδιών! Φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία Ευχή… να βρούμε τη Δύναμη, τη Χαρά και την Ελπίδα να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη:

ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ

Με μία συμβολική δωρεά των €2 ένα χάρτινο αστέρι “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης που έχει τη δύναμη να φωτίσει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Χορηγοί του προγράμματος για το 2016 είναι οι εταιρείες ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε. Teleperformance Hellas, Online Sales, και Xerox ενώ υποστηρικτές οι εταιρείες Yuboto και Moosend, και χορηγοί επικοινωνίας oι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ANT1, Easy Radio, Skywalker, Εpixeiro.gr .

Με την συνδρομή τους το Αστέρι φέτος θα φωτίσει περισσότερα σχολεία και εταιρείες!

make-a-wish-christmas-logo

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΜΠΑΖΑΡ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επιλέγοντας να αγοράσετε τα δώρα σας από το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μάς βοηθάτε να βρισκόμαστε κοντά σε κάθε παιδί που μάς έχει ανάγκη και να μειώσουμε σημαντικά τον χρόνο αναμονής για την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων Ευχών! Θα χαρούμε να σάς έχουμε κοντά μας σε κάποιο από τα μπαζάρ μας:

 • Παρασκευή 2 έως και Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις Στοές City Link, Αθήνα
  Ένα εορταστικό μπαζάρ που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Οργανισμό μας, με την υποστήριξη συνεργαζόμενων εμπόρων. Συνδυάστε τη βόλτα σας με Christmas Shopping Therapy, για καλό σκοπό! Κοντά μας θα βρίσκονται: ΠΑΤΣΕΑΣ – Δώρα, Κοσμήματα * TIARA – Κοσμήματα, Γούρια * VICKYS GEMS – Ημιπολύτιμοι Λίθοι * BLONDIE – Ρούχα, Αξεσουάρ * CAVA VEGERA WINE & SPIRITS – Κρασιά * SKIN CARE METHODS – Καλλυντικά, Θεραπείες Αισθητικής * FINE ART ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ – Πίνακες, Διακοσμητκά * ΚΕΡΑΜΕΙΟ – Κεραμικά Είδη * DERMAMED MEDICAL GROUP – Δερματολογικά Προϊόντα, Καλλυντικά * PETIT AMI BOUTIQUE – Παιδικά Ρούχα.
 • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο King George, Bazaar Επώνυμων Μεταχειρισμένων Ειδών. Μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε επώνυμα αξεσουάρ σε άριστη κατάσταση και ασυναγώνιστες τιμές, δίνοντας νέο αέρα και στιλ στην γκαρνταρόμπα σας!
 • Από 25 Νοεμβρίου έως και 6 Ιανουαρίου στο Golden Hall, Μαρούσι
 • Από 2 Δεκεμβρίου έως και 2 Ιανουαρίου στο Christmas Factory, Γκάζι
 • Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον ΣΠΑΖ, Πρώην Αμερικάνικη Βάση Ελληνικού
 • Από 15 Δεκεμβρίου έως και 6 Ιανουαρίου στο Athens Heart 
 • Τετάρτη 21 & Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, Athens Metro Mall, Αγ. Δημήτριος
 • Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, Φαρμακείο Remedy, Γλυφάδα
 • Κυριακή 11 Δεκέμβριου, 15:00 – 17:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Οι MUSIC MATES Καλλιτεχνική Ομάδα Εφαρμοσμένων Τεχνών παρουσιάζουν ένα παραμυθένιο μουσικοχορευτικό ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων σε Χορογραφίες – Καλλιτεχνική Επιμέλεια Χορού της Μαίρης Λαδά με Κείμενα – Ηλεκτρονικά Σκηνικά – Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Αλίνας Ραγιά και ερμηνεύτρια την Βασιλική Καρακώστα!
Μαθητές, καθηγητές, σολίστες και επαγγελματίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναδεικνύοντας τη δύναμη της συλλογικότητας και της προσφοράς και δημιουργούν τις ωραιότερες ΝΥΧΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, με άγνωστα και παράξενα ήθη και έθιμα, μουσική-τραγούδια, χορούς, Χριστουγεννιάτικους θρύλους και παραδόσεις απ’ όλον τον κόσμο, για την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Μπορείτε επίσης να στηρίξετε τον Οργανισμό μας επιλέγοντας τις Χριστουγεννιάτικες Κάρτες και τα επιχειρηματικά  δώρα για να ευχηθείτε στους συνεργάτες  σας, τα γούρια μας για το 2017 ή αγοράζοντας λαχνούς για  Λαχειοφόρο Αγορά μας!

Για περισσότερες πληροφορίες: fundraising2@makeawish.gr

Όλες οι εορταστικές δράσεις και οι εκδηλώσεις μας, αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας www.makeawish.gr και στην επίσημη σελίδα του Οργανισμού στο facebook MakeAWishGreece.

Μοιραστείτε και εσείς τη Θεραπευτική Δύναμη μίας Ευχής!