Το Top-5 με τα καλύτερα covers του Last Christmas!

To 1984 το συγκρότημα Wham! (που αποτελείτο από τους George Michael και Andrew Ridgeley), συνέθεσε το γνωστό σε όλους μας «Last Christmas», ένα κομμάτι που ενδεχομένως οι δύο δημιουργοί του να μην μπορούσαν να φανταστούν ότι θα γινόταν all-time classic και θα ακουγόταν ακόμη και σήμερα! Το Last Christmas είναι ένα πραγματικά διαχρονικό κομμάτι, καθώς έχει σκαρφαλώσει ουκ ολίγες φορές στο top-10 διαφορετικών  χωρών και μάλιστα αυτό έχει συμβεί πολλές φορές και αρκετά χρόνια ύστερα από την κυκλοφορία του! Αυτό που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι ότι το δημοφιλές heart-breaking χριστουγεννιάτικο κομμάτι έχει γίνει αμέτρητες φορές cover από άλλους καλλιτέχνες! Επειδή μπορεί να βαρεθήκατε να ακούτε κάθε χρονιά την version των Wham! (ξανά και ξανά),σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε πέντε διαφορετικά covers του Last Christmas, έτσι για αλλαγή…

 5. Crazy Frog

Θυμάστε τον Crazy Frog, ένα περίεργο βατραχάκι που πριν από καμία δεκαριά χρόνια είχε κλέψει την παράσταση; Όσο και εάν θα σας φανεί απίστευτο, το συγκεκριμένο βατραχάκι σε κάποια φάση είχε τραγουδήσει (κι αυτό) το Last Christmas!

 4. Savage Garden

Το cover του αυστραλιανού συγκροτήματος Savage Garden που κυριάρχησε στα τέλη των 90’s πρόκειται για ένα cover του Last Christmas που διακρίνεται για τον γρήγορο ρυθμό και την ιδιαίτερη φωνή του τραγουδιστή Darren Hayes.

3. Taylor Swift 

Η Taylor Swift θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο «hot ονόματα» στον κόσμο της show-biz και το δικό της cover του Last Christmas ξεχωρίζει για το παραδοσιακό “country” χρώμα που χαρίζει στο αγαπημένο κομμάτι των Wham!

2. Rap All-Stars

Η έκδοση των Rap All-Stars κυκλοφόρησε στα τέλη των 90’s και ξεχωρίζει για το έντονο rap στοιχείο. Με μπόλικο δυναμισμό και αρκετό συναίσθημα, αν μη τι άλλο αποτελεί κάτι διαφορετικό σε σύγκριση με το αυθεντικό κομμάτι των George Michael και Andrew Ridgeley.

1. Jimmy Eat World 

Η έκδοση του Last Christmas του συγκροτήματος Jimmy Eat World διακρίνεται για τις πιο «rock» καταβολές της και χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μία πιο εναλλακτική προσέγγιση στο all-time classic κομμάτι των Wham!.