Λαμπερή εμφάνιση για να μαγνητίσεις τα βλέμματα φέτος τις γιορτές!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και διανύουμε τον μήνα με τις περισσότερες ονομαστικές εορτές! Πράγμα που σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις, τα πάρτι, οι βραδινές έξοδοι και οι βόλτες είναι όλο και πιο συχνά! Η στιγμή να λάμψουμε ακόμα περισσότερο έφτασε και φέτος μπορούμε να στρλεψουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας! Ειδικά όταν φοράμε λαμπερά καλοραμμένα ρούχα που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή μας τότε χωρίς αμφιβολία θα μαγνητίσουμε τα βλέμματα.

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες θέλουν να νιώσουν ακόμα πιο λαμπεροί και γιορτινοί και θέλουν να δείξουν ακόμα περισσότερες πτυχές του εαυτού τους. Στην καθημερινότητά μας απλά φοράμε ρούχα που μας εξυπηρετούν λειτουργικά. Οι γιορτές δίνουν την τέλεια ευκαιρία για να αναδείξουμε το δικό μας προσωπικό στιλ και την μοναδική μας αισθητική ώστε να κάνουμε μια μόνιμη εντύπωση!

Κάποια ρούχα είναι μόνο για να τα φοράμε· κάποια άλλα αντανακλούν τις διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς μας: ασαφείς, αστραφτερές, σαγηνευτικές. Όλες αυτές οι πτυχές αποτυπώνονται στη νέα capsule συλλογή της Sisley, στην οποία η λάμψη διαχέεται προς κάθε κατεύθυνση κάνοντας τα βλέμματα όλων να στρέφονται πάνω σας. Για τον άντρα, total black look με υπέροχο σακάκι με βελούδινη επένδυση και πέτα, μαύρο βελούδινο παντελόνι σε στενή γραμμή και μαύρο πουκάμισο με εμπριμέ πουά. Λαμπερές μίνι φούστες, σακάκια με παγιέτες κρεπ πουκάμισα και διχτυωτά φορέματα με στρας προσελκύουν πάνω στη γυναίκα που τα φορά όλα τα βλέμματα! Μοιάζει με ένα παιχνίδι αποπλάνησης στο οποίο άντρες και γυναίκες καθρεφτίζουν τον εαυτό τους, και αναρωτιούνται ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση…

Φέτος τις γιορτές μπορούμε να κάνουμε μια statement εμφάνιση που θα μείνει στην μνήμη όσως θα μας δουν γιατί θα αναδείξουμε ακόμα πιο έντονα την μοναδική μας προσωπικότητα.