Λαμπερά δώρα για τη μικρή πριγκίπισσα

Ξέρεις πως μπορείς να κάνεις τα παραμύθια πραγματικότητα; Με τα κατάλληλα αξεσουάρ! Από μικρή λάτρευα το γκλίτερ, τα στρας, τους φιόγκους και φυσικά τα γοβάκια. Τώρα θα μου πεις ποιο κορίτσι δεν τα λατρεύει;  Και πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα, την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου! Kάθε μικρή fashionista ονειρεύεται τη δική της γιορτινή περιπέτεια και μετατρέπεται στην απόλυτη πρωταγωνίστρια του δικού της λαμπερού παραμυθιού!

CaptureCapture

Εντυπωσιακοί μονόκεροι, μεγαλοπρεπή κάστρα, εκθαμβωτικές μπαλαρίνες ζωντανεύουν σε ρούχα και αξεσουάρ της συλλογής Monsoon Children, ταξιδεύοντας τις μικρές μας κουκλίτσες στη μαγεία των Χριστουγέννων. Επιλέξτε ανάμεσα σε καταπληκτικά φορέματα, γυαλιστερά παπουτσάκια, πρωτότυπα τσαντάκια και λαμπερά hair accessories που θα αναβαθμίσουν στο λεπτό κάθε χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της μικρής σας!

CaptureCapture

Και τη φετινή χρονιά, τα Monsoon Children ενθαρρύνουν κάθε κορίτσι να γίνει η ηρωίδα της δικής της χριστουγεννιάτικης ιστορίας και να τη ζήσει παρέα με τις φίλες της! Επιλέξτε δωράκια για τις φίλες της μικρής σας και μοιραστείτε μαζί τους τη χαρά και τη λάμψη των Χριστουγέννων!

CaptureCapture

Ξεδιπλώστε το παραμύθι της δικής σας Monsooner σε επιλεγμένα καταστήματα Accessorize!