Κόκκινο: Το απόλυτο xmas χρώμα για να κάνεις την διαφορά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κόκκινο, είναι το χρώμα, που είναι το σήμα κατατεθέν του γυναικείου φύλου. Η ιστορία του ξεκινάει από πολύ παλιά, που αρκετές γυναίκες, της τότε εποχής, θεωρούνταν αρκετά τολμηρές, βάφοντας νύχια και χείλη σε κόκκινο χρώμα. Τότε όσες το τολμούσαν είχαν στην κοινωνία την εικόνα της “χαμηλών ηθών¨ γυναίκας, πράγμα που με την πάροδο των χρόνων άλλαξε, με το κόκκινο χρώμα να γίνετε το απόλυτο γυναικείο χρώμα! Από τότε λοιπόν, τα κόκκινα νύχια και χείλη, έγιναν must για κάθε θηλυκό. Γενικά το κόκκινο χρώμα, και πιο συγκεκριμένα το κόκκινο της φωτιάς, πυροδοτεί τα βλέμματα και απογειώνει το sex appealσου…

Ας επικεντρωθούμε όμως στο κομμάτι κόκκινο χρώμα στα ρούχα. Είναι ένα αρκετά γιορτινό χρώμα, που αρκετές από εμάς συνηθίζουμε να φοράμε χριστούγεννα ή πρωτοχρονιά. Πέρα όμως από αυτές τις ημέρες, το κόκκινο και τα γύρω χρώματα του, όπως το μπορντό, είναι ίσως τα μοναδικά χρώματα που θα φορέσεις τον χειμώνα. Γιατί το κόκκινο τον χειμώνα είναι όπως το nude το καλοκαίρι. Είναι και θα είναι πάντα chic όπου σε οποιοδήποτε item επιλέξεις να το φορέσεις!

Για αυτό και εσύ φέτος εκτόξευσε την θηλυκότητά σου στα ύψη, κάνοντας το κόκκινο χρώμα, το αγαπημένο σου! Γιατί, πρέπει να αναδεικνύεις αυτό που έχεις, και με το κόκκινο, θα το πετύχεις σωστά! Και να θυμάσαι, πως τα χρώματα μας ανεβάζουν την διάθεση και μας δίνουν ζωή! Για αυτό και εσύ βάλε χρώμα στην ζωή σου…!