Κάνε το πιο cool δώρο στον ανιψιό σου ή τον βαφτιστήρα σου

Οι γιορτές έφτασαν και τα δώρα έχουν την τιμητική τους. Ειδικά αν έχεις ανιψιό ή το βαφτιστήρα σου που να ασχολείται με ο μπάσκετ δεν θα μπορούσες να του κάνεις καλύτερο δώρο από κάποια κομμάτια βγαλμένα από το MBA.

Αθλητικό φούτερ

Πολύχρωμο πουλόβερ

 

Παιχνιδιάρικες κάλτσες

Αθλητική φανέλα μπάσκετ

Σκουφάκι

Το ΝΒΑ έχει καθιερώσει εδώ και 75 χρόνια να διεξάγει παιχνίδια την ημέρα των Χριστουγέννων. Έτσι και φέτος, πέντε παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την γιορτινή ημέρα. Είναι λοιπόν μια ωραία ευκαιρία αυτές τις μέρες να παρουσιάσετε προϊόντα από την επίσημη συλλογή του ΝΒΑ, που ταιριάζουν στους φιλάθλους όλων των ηλικιών. Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή από κάλτσες μέχρι καπέλα, φανέλες καθώς και τα δημοφιλή χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα στο NBAStore.eu.

Οι Nike NBA City Edition φανέλες για τη σεζόν 2022-23 συνεχίζουν να αντιπροσωπεύουν τις ιστορίες και την κληρονομιά που κάνουν την κάθε ομάδα του ΝΒΑ μοναδική. Μια επιμελημένη συλλογή που τιμά τους δεσμούς μεταξύ γηπέδου, κοινότητας και πολιτισμού είναι διαθέσιμη στο NBAStore.eu.

Οι φίλαθλοι του ΝΒΑ μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους ψωνίζοντας online στο NBAStore.eu μέσα από μια ευρεία γκάμα ΝΒΑ προϊόντων και από τις 30 ομάδες του ΝΒΑ.