Κάνε τα πρώτα Χριστούγγενα με το μωράκι σου ξεχωριστά με το Small Baby Shop!

Οι γιορτές φέτος είναι ξεχωριστές γιατί θα τις περάσεις με το νέο μέλος του σπιτιού και αυτό τα κάνει όλα να μοιάζουν καινούργια και πρωτόγνωρα! Το μωράκι σου έχει έρθει να σου θυμίσει πόσο μαγικά μπορούν να γίνουν τα Χριστούγεννα μαζί του!

Δώσε του όλη την αγάπη σου αλλά και Χριστουγεννιάτικη νότα με το Smalls Baby Shop, το πρώτο ελληνικό brand ένδυσης και αξεσουάρ αποκλειστικά για νεογέννητα και βρέφη, παρουσιάζει τη συλλεκτική εορταστική συλλογή, Smalls, Merry + Bright: μία gender neutral Χριστουγεννιάτικη συλλογή με 100% βιώσιμα υλικά, που εξυμνεί τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Πλεκτά εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά χρώματα και μοτίβα των γιορτών, βρεφικά, φορμάκια με εορταστικά μηνύματα, ξύλινα Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο, κεριά αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα και προτάσεις δώρων για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού. Ανακαλύψτε τη συλλεκτική εορταστική συλλογή, Smalls, Merry + Bright, και δημιουργήστε τις πιο γλυκές Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις με το μωράκι σας.

Μπορείτε να κάνετε και φανταστικά δώρα σε φίλους σας, νέους γονείς, για το δικό τους μωράκι. Φανταστικές Χριστουγεννιάτικες ιδέες που αμέσως σε βάζουν στο εορταστικό κλίμα!

Κουτί δώρου, Τα Πρώτα μου Χριστούγεννα

Graphics βρεφικά φορμάκια με εορταστικά μηνύματα

Πλεκτή Χριστουγεννιάτικη κουβέρτα, driving home for Christmas blanket

Ξύλινα Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο

Πλεκτό Χριστουγεννιάτικο φορμάκι, it’s beginning to look a lot like Christmas

Κερί αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα, countdown to Christmas candle + matches set

 

Η συλλογή “Smalls, Merry + Bright” είναι διαθέσιμη στο www.smallsbabyshop.com. Ανακαλύψτε τη και απολαύστε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα της ζωής σας!

e-shop: www.smallsbabyshop.com

Instagram: @smallsbabyshop

Facebook: www.facebook.com/smallsbabyshop