Κάνε τα νύχια σου γιορτινά σε μόλις 5’!

Σε 30’ πρέπει να είσαι στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι που σε κάλεσαν και τα νύχια σου είναι άφτιαχτα; Γι’αυτό σου βρήκαμε τον τρόπο να αποκτήσεις τέλεια γιορτινά νύχια σε μόλις 5’!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι… αυτοκόλλητα. Είτε προμηθευτείς nail stickers, είτε μικρά αυτοκολλητάκια, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι να τα τοποθετήσεις στα νύχια σου με μια οδοντογλυφίδα, ένα ειδικό εργαλείο ή ακόμα και τα δάχτυλά σου, τόσο απλά!

Αν έχεις προμηθευτεί nail stickers με ολοκληρωμένο μανικιούρ μπορείς να κοιτάξεις στις οδηγίες και να τα τοποθετήσεις ανάλογα. Τα περισσότερα σου ζητούν να τοποθετήσεις μία στρώση διαφανές μανό ή base coat στο νύχι σου, και πάνω από αυτό (όσο είναι ακόμα υγρό) να τοποθετήσεις το αυτοκόλλητο. Μόλις το κάνεις αυτό απλά κόβεις με ένα ψαλιδάκι το αυτοκόλλητο που περισσεύει και κολλάς τις άκρες στο νύχι σου με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε ασετόν (και ύστερα θαυμάζεις τα τέλεια νύχια σου)!

Αν έχεις μικρά αυτοκόλλητα τότε πάλι πρέπει να παρατηρήσεις αν έχουν κόλλα ή όχι (αν δεν έχουν πρέπει να βάλεις μία στρώση διαφανές μανό ή base coat στο νύχι σου και κατευθείαν να τοποθετήσεις το μικρό αυτοκόλλητο εκεί που θες).

Ό,τι κι αν επέλεξες, «σφράγισε» το μανικιούρ σου με ένα glossy top coat και είσαι έτοιμη να βγεις έξω!

Προσωπικά σου προτείνω να έχεις πάντα στο σπίτι σου nail stickers για κάθε «έκτακτη ανάγκη»!