Κάνε και εσύ μια πράξη αγάπης

Πόσο εύκολο είναι να κάνεις και εσύ μια πράξη αγάπης; Αρκετά καθώς από 1 έως 20 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές  «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

Το Bazaar θα φιλοξενηθεί στο The Mall Athens στο Μαρούσι , από τις 09:00 έως τις 21:00.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μεγάλη ποικιλία Χριστουγεννιάτικων δώρων, φτιαγμένα με μεράκι και καλαισθησία από τους νέους του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στα Εργαστήρια Κατάρτισης. 

Η συμμετοχή όλων θα προσφέρει χαρά και ικανοποίηση στους νέους του οργανισμού και παράλληλα θα στηρίξει τις προσπάθειες για εκπαίδευση και κοινωνική αποδοχή των ατόμων αυτών με τις “Ιδιαίτερες Ικανότητες”.

Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

Το Ι.Π.Α.Π «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» προσφέρει υπηρεσίες ειδικής εκπαίδευσης και θεραπείας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (πρώιμη παρέμβαση) και εφήβους, με αναπτυξιακή ανωριμότητα, νοητική υστέρηση ή / και αυτισμό. Από το 1963 έχει εξυπηρετήσει πάνω από 5.000 άτομα τα οποία έχουν λάβει μέρος σε πρωτοπόρα και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα με αξιόλογα αποτελέσματα (184 προσλήψεις στην ελεύθερη αγορά τα τελευταία χρόνια). Είναι δημιούργημα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και έχει τις εγκαταστάσεις του στο Δήμο Ιλίου, στα δυτικά προάστια της Αθήνας.