Καλά και ζεστά Χριστούγεννα από τα Praktiker!

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και ο υδράργυρος έχει αρχίσει να δείχνει μονοψήφια νούμερα, κάνοντας τις καθιερωμένες… «βουτιές» του! Για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την ζεστή θαλπωρή του σπιτιού και με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν θα πρέπει να ζεστάνουμε τόσο την καρδιά, όσο και το σώμα μας. Για να δημιουργήσετε βέβαια μια απολαυστική ατμόσφαιρα στο σπίτι και να ζεσταθεί και το… κοκαλάκι σας, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές θέρμανσης. Ωστόσο, καμιά φορά οι πολλές επιλογές μπορεί και να μας δημιουργήσουν… πρόβλημα και αυτό συμβαίνει γιατί δεν γνωρίζουμε τι να επιλέξουμε!

PP_393955

Ποιο θερμαντικό σώμα είναι κατάλληλο για τον χώρο μας, ποιο μπορεί να μας ζεστάνει οικονομικά και ποιο παρέχει την maximum ασφάλεια για εμάς και την οικογένεια μας, ειδικότερα σε περίπτωση που στο σπίτι ζουν παιδιά και κατοικίδια; Αυτές είναι ορισμένες από τις ερωτήσεις στις οποίες μπορείτε να βρείτε απαντήσεις, φτάνει μόνο να κάνετε μια βόλτα στο κοντινότερο κατάστημα Praktiker! Η μεγάλη και πλούσια γκάμα που θα συναντήσετε είναι βέβαιο ότι θα κάνει την απόφαση σας πολύ πιο εύκολη, ενώ η έμπειρη ομάδα της Praktiker θα σας βοηθήσει στην τελική επιλογή σας, βρίσκοντας απάντηση σε κάθε ερώτημα σας.

 1 Praktiker

Για παράδειγμα, μια σόμπα pellet αποτελεί μια ιδανική λύση για να ζεστάνετε έναν μεγάλο χώρο (κοντά στα 100 τ.μ.) οικονομικά, ενώ για πιο μικρούς χώρους υπάρχουν λύσεις: από ένα θερμαντικό αερόθερμο, το οποίο θα κάνει τα δωμάτια τουσπιτιού σας να θυμίζουν κάτι από… «καλοκαίρι», έως και μια αποδοτική θερμάστρα που καθίσταται ιδανική για το σαλόνι ή για την κρεβατοκάμαρά σας, προσφέροντας maximum ασφάλεια, καθώς είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιλαμβάνεται την πτώση και να σβήνει αυτόματα (μια ιδανική λύση εάν έχετε μικρά παιδιά και κατοικίδια). Και οι λύσεις που θα βρείτε στα Praktiker δεν σταματούν εδώ, καθώς ένας κονβέκτορας μπορεί να μετατρέψει το δωμάτιο σας  από ιγκλού σε έναν μίνι τροπικό «παράδεισο», ενώ τα «all-time classic» air conditions προσφέρουν υψηλή απόδοση τόσο στην θέρμανση, όσο και στην ψύξη.

 PP_395740

Εάν βέβαια θέλετε να δώσετε μια πιο premium και elegant διάσταση στον χώρο σας, ένα ηλεκτρικό τζάκι που λειτουργεί με την τεχνολογία του αερόθερμου θα σας προσφέρει ζεστασιά, χωρίς την παραμικρή ενοχλητική μυρωδιά, ενώ ένα καλοριφέρ που λειτουργεί με λάδι και διαθέτει θερμοστάτη, μπορεί να κρατήσει τον χώρο σας ζεστό για ώρα, ακόμη και αν το κλείσετε, εύκολα και κυρίως οικονομικά. Παρόλα αυτά, για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή θέρμανση στον χώρο σας δεν θα πρέπει να αγνοείτε και την ύπαρξη της υγρασίας, η οποία είναι ιδιαίτερα έντονη στα περισσότερα ελληνικά σπίτια και μπορεί σε βάθος χρόνου να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στην υγεία μας. Σε αυτή την περίπτωση ένας αφυγραντήρας είναι “must” και ειδικότερα σε περίπτωση που διαθέτει ιονιστή και ειδικό φίλτρο UV, τότε παράλληλα με την καταπολέμηση της υγρασίας εξασφαλίζετε καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από βακτήρια και αλλεργιογόνα. Τέλος, εάν αναζητάτε ένα πιο χουχουλιάρικο μέσο θέρμανσης, τότε ένα θερμαινόμενο υπόστρωμα είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει, έτσι ώστε να κάνετε τον πιο ζεστό και ξεκούραστο χειμωνιάτικο ύπνο, σε σημείο που να μην θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι!

PP_393964

Όλες τις παραπάνω λύσεις θα τις βρείτε στα Praktiker και το ίδιο έκανε η Ρενέ και η Άντζυ, οι οποίες φέτος σκοπεύουν να περάσουν τα πιο ζεστά και χουχουλιάρικα Χριστούγεννα… ever!