Ήρθε η ώρα να σε κακομάθεις με ένα spa

Σε έναν ξεχωριστό χώρο με μοναδική αισθητική και υπέροχους ανθρώπους το Afrodite’s Beaute περιμένει να γίνει ο δικός σου μοναδικός χώρος και να σου χαρίσει απίστευτες στιγμές χαλάρωσης με μια mini Spa θεραπεία χρησιμοποιώντας τα προιόντα της Little Secrets.

Capture

Τα μικρά μυστικά αποκαλύπτονται και μας παρασύρουν με τα μοναδικά τους αρώματα, τις βελούδινες υφές τους και τα δραστικά συστατικά τους ώστε να γνωρίσουμε την ελληνική premium εταιρεία φυσικών καλλυντικών. Μη λείψει κανείς λοιπόν από το Afrodite’s Beauty την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 για μια υπέροχη θεραπεία.

Και αν θες να τα κάνεις δικά σου να ξέρεις ότι εμείς ξεχωρίσαμε τη σειρά Premium που θα λατρέψεις καθώς η εναλλαγή των αρωμάτων είναι μοναδική. Πάμε να ταξιδέψουμε μαζί σε αυτό το υπέροχο γεμάτο μυρωδιές ταξίδι; Στην αρχή ξεχωρίζουν τα πιο πολύτιμα λουλούδια: το άνθος της δατούρας, πλούσιο και σαρκικό, ένα λουλούδι της άμμου με μια προκλητική φωτεινότητα. Για να δροσίσει αυτή την παθιασμένη νότα, η μπλε παπαρούνα των Ιμαλαίων την κεντά με αστέρια πάγου. Στη συνέχεια αναδεικνύεται η καρδιά από τρυφερά λουλούδια που συντροφεύει το ντουέτο: μιμόζα, νάρκισσος, φρέζια, τριαντάφυλλο και άνθος βανίλιας, για μια παρτιτούρα σε λευκό και κίτρινο, που θυμίζει έναν υπέροχο καλοκαιρινό κήπο, λουσμένο με ήλιο.

 

Capture