Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου που σκορπίζουμε χαμόγελα σε εκείνους που το έχουν ανάγκη

Τα Χριστούγεννα είναι για να προσφέρεις χαμόγελα και αγάπη στους γύρω σου. Ευτυχώς αυτό στο Amigos το ξέρουν καλά αυτός είναι και ο λόγος που για 4η συνεχή χρονιά φροντίζουν να κάνουν πράξη αυτό ακριβώς. Έτσι λοιπόν για τις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς μας περιμένουν για να γίνουμε ΟΛΟΙ μία οικογένεια αγκαλιάζοντας με χαρά & αγάπη τα παιδιά του εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού του Πατέρα Αντώνιου, «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ».

Capture

Στα πλαίσια της πραγματοποίησης αυτού του πλέον ξεχωριστού «θεσμού» αλληλεγγύης & αγάπης, που στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», τα Amigos προσκαλούν όλους εμάς να επισκεφτούμε κάποια από τις δύο «casas» και να προσφέρουμε τρόφιμα (μη αλλοιώσιμα), ρουχισμό και παπούτσια (μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και πλυμένα ή και δωροεπιταγές από καταστήματα ρούχων) ώστε να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του Οργανισμού. Παράλληλα, τις ημέρες των γιορτών, θα υπάρχει τοποθετημένο από ένα ειδικό κουτί συλλογής χρημάτων (με την ανάλογη σήμανση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ»)ώστε όσοι επιθυμούμε να προσφέρουμε όποιο ποσό έχουμε τη δυνατότητα να διαθέσουμε για το Οργανισμό!

Capture

Το επιστέγασμα και της φετινής δράσης αλληλεγγύης θα είναι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου στο Amigos Γλυφάδας και Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ ρεβεγιόν ΜΟΝΟ για τα παιδιά του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», προσφέροντάς τους τη χαρά και την αγάπη που επιβάλλει αυτή η γιορτινή βραδιά (στις 31/12/2018, μετά τις 18:00, τα Amigos σε Γλυφάδα & Ν.Σμύρνη θα είναι κλειστά για το κοινό).

Capture

Όλες οι δωρεές των «φίλων» των Amigos αλλά και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (από τα ειδικά κουτιά συλλογής χρημάτων θα παραδοθούν στον Πατέρα Αντώνιο, με τη λήξη των δύο δωρεάν ρεβεγιόν(σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη).