Οικονομικά, μυρωδάτα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Εαν είσαι από τα άτομα που αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο για το τι δώρο θες να κάνεις στα αγαπημένα σου άτομα χωρίς, όμως, να ξοδέψεις πάρα πολλά, σου έχω μια πρόταση!

Τι θα έλεγες να τους πάρεις το αγαπημένο τους άρωμα;

Η κολόνια αποτελεί το ιδανικό δώρο για όλους (άντρες, γυναίκες, παιδιά) αλλά και για κάθε περίσταση (γενέθλια, επέτειος κ.λπ) καθώς είναι μοδάτο αλλά και χρηστικό, προσωπικό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό και πολυτελές αλλά και “προσιτό”. Όλα τα παραπάνω καθιστούν την κολόνια μια ασφαλή επιλογή ακόμη και ως χριστουγεννιάτικο δώρο.

Εαν κλίνεις προς αυτή τη λύση αλλά το κόστος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, καλύτερα να το ξανασκεφτείς.

Ο λόγος; Το Boutique de la Parfumerie στο Κολωνάκι.

Boutique de la parfumerie Maro Stefou

Ένα “ζεστό” μαγαζί που λειτουργεί περίπου ενάμιση χρόνο απο τους Θωμά Στέφα και Χρήστο Ζαμπούρα. Βρίσκεται σχετικά κοντά στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας και σίγουρα θα σε κερδίσει τόσο με το έντονο άρωμά του όσο και με την ευγένεια της Μάρω Στέφου, η οποία θα φροντίσει να σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι επιλογές σου, ευτυχώς, δεν είναι περιορισμένες και η ευρεία γκάμα τους θα σε προβληματίσει μόνο ως προς το ποιά θα πρωτοδιαλέξεις.

Μπορείς, εαν θέλεις το δώρο σου να είναι ακόμη ιδιαίτερο, να φτιάξεις το δικό σου άρωμα το οποίο θα αποτελέσει την “υπογραφή” σου ή αυτή του αγαπημένου σου προσώπου.

Boutique de la parfumerie

Και για να προσφέρεις ένα πιο ολοκληρωμένο δώρο, μπορείς να ζητήσεις από τη Μάρω να σου ετοιμάσει το body lotion και το σαπούνι της κολόνιας που επέλεξες.

Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα προσιτές καθώς ξεκινούν μόλις από τα 4€ και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις προσφορές τους.

Για σένα που το Κολωνάκι πέφτει λίγο μακριά, μπορείς να επισκεφτείς το κατάστημα Boutique de la Parfumerie στο Μαρούσι ή το κατάστημα   Boutique de la Parfumerie στη Νάξο .

 Το ωράριο λειτουργείας του είναι Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 9.30 – 17.30 ενώ Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9.00 μέχρι στις 21.00

Πάρε την παρέα σου και κάντε την βόλτα σας. Δε θα χάσετε!