Η βόλτα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα θέλει τον καλύτερο καφέ

«Μα κουράστηκα! Να σταματήσουμε να πάρουμε ένα καφεδάκι;» γκρίνιαξε η κολλητή μου όση ώρα τρέχαμε πανικόβλητες να προλάβουμε να δοκιμάσουμε όσα περισσότερα ρούχα μπορούσαμε για το πάρτυ της Παραμονής αλλά και φυσικά να αγοράσουμε δώρα για τους φίλους μας. «Έλα σου έχω καλύτερη πρόταση, θα πιούμε καφέ από το περίπτερο και θα είναι και Χριστουγεννιάτικος» είπα. Με κοίταξε με μια μικρή απορία αλλά έφτασε μαζί μου μέχρι το περίπτερο για να δει τις νέες απίθανες συσκευασίες των Starbucks που έχουν βάλει τα γιορτινά τους!

Capture

Το κρύο ρόφημα White Chocolate Mocha αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους θέλουν  να κάνουν «ένα γλυκό δώρο» στον εαυτό τους, τους φίλους τους και την οικογένειά τους.  Να απολαύσουν  τη χαρά και τη γεύση των Χριστουγέννων με τον ακαταμάχητο συνδυασμό έντονου espresso και του βελούδινου γάλακτος με άρωμα λευκής σοκολάτας. Για όσους θέλουν να γευτούν κάτι ιδιαίτερο, έξω από τα συνηθισμένα! Με το Starbucks WhiteChocolate Mocha  η χαρά των Χριστουγέννων μπορεί να είναι στο χέρι σας όποτε θέλετε, όπου και αν είστε.

Capture

Αλλά και η κορυφαία και αγαπημένη επιλογή  Cappuccino υποδέχεται τα Χριστούγεννα με γιορτινή διάθεση, αφού ο κλασικός και αγαπημένος  Cappuccino ντύνεται στα κόκκινα! Ο δροσερός συνδυασμός πλούσιου espresso, με γάλα και νότες κακάο μας προσκαλεί πλέον να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών με την επετειακή  κατακόκκινη συσκευασία με αστραφτερές μεταλλικές λεπτομέρειες.

Και τα δύο, είναι τα ιδανικά on-the-go ροφήματα για να σας συνοδεύσουν γλυκά στα Χριστουγεννιάτικα ψώνια, στις  εκδρομές σας, στο τύλιγμα των εορταστικών δώρων, στις οικογενειακές «συγκεντρώσεις», δηλαδή σε κάθε εορταστική σας στιγμή.

«Με τέτοιο ρόφημα θέλω κάθε μέρα να είναι Χριστούγεννα» είπα και συνεχίσαμε τα ψώνια μας με περισσότερη ενέργεια.