Η τέλεια φωτογραφία Χριστουγέννων

Χριστούγεννα ημέρες γιορτινές που τις περνάς με την οικογένειά σου μπλα μπλα μπλα μπλα και σε κάποια φάση ακούγεται η θεία Σούλα να λέει «Το Μαράκι μας πάντως καθόλου δεν έχει αλλάξει. Ίδιο από τα 12.». Τη συνέχεια την ξέρεις. Η θεία Σούλα καταφθάνει με ένα άλμπουμ γεμάτο φωτογραφίες που θα ήθελες να κάψεις. Τότε δεν υπήρχε κανένας για να σου πει τι πρέπει να κάνεις για να βγαίνεις άψογη στις φωτογραφίες. Τώρα υπάρχει!

Ας ξεκινήσουμε από το προηγούμενο βράδυ. Θα κάνεις απολέπιση στο πρόσωπό σου και στη συνέχεια θα βάλεις την κρέμα νυκτός και την κρέμα ματιών. Αν δεν βάζεις τότε ελάχιστη διαφορά θα φανεί στις αυριανές φωτογραφίες. Θα φανεί όμως τεράστια διαφορά σε λίγα χρόνια. Τότε θα με θυμηθείς και θα πεις «έπρεπε να την είχα ακούσει την τάδε από το that’s life».

Το πρωί αφού ολοκληρώσεις την πρωινή σου ρουτίνα, το έχω δεδομένο και δεν θα σου γράψω τι πρέπει να κάνεις, θα βάλεις ένα ελαφρύ make up , μία πούδρα που θα κρατήσει τη λιπαρότητα σε ισορροπίαχρειάζεσαι ένα ρουζ , μια μάσκαρα και ένα κραγιόν.

Όλα θα είναι φυσικά πάνω σου όπως και το χαμόγελο και η πόζα σου. Ας μιλήσουμε λίγο γι΄αυτά.

Χάσε έως 5 κιλά σε 5 δεύτερα! Ρίχνεις το βάρος στο πίσω πόδι, ισώνεις τους ώμους, λυγίζεις ελαφρώς το μπροστινό πόδι και χαμογελάς.

Λογικά στο οικογειακό τραπέζι θα είναι και η γιαγιά οπότε δεν χρειάζεται να σου πούμε εμείς να ισιώσεις τηνμ πλάτη σου για τη φωτογραφία.

Να πούμε και το διπλοσάγονο; Μέχρι και η λέξη μου ακούγεται κάπως άκομψη… Λοιπόν ακόμα κι αν είσαι Ζιζέλ αν σκύψεις πολύ το κεφάλι σου τότε σίγουρα θα εμφανιστεί ένα ελαφρύ διπλοσάγονο. Ίσιωσε το βλέμμα σου χωρίς όμως να πας το κεφάλι σου προς τα πάνω γιατί θα φαίνεσαι κάπως παράξενα. Απλά να κοιτάς ευθεία. Ίσιωσε την πλάτη σου!

Οι ώμοι προς τα πίσω σα να σε τραβάει κάποιος. Σίγουρα έχεις δει σε κάποιο άρθρο του thatslife φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί. Οι ώμοι πάνε ελαφρώς προς τα πίσω και το ένα χέρι στη μέση. Έτσι τονίζεται καλύτερα το στήθος και δείχνεις πιο ψηλή!

Όταν σε 20 χρόνια η θεία Σούλα φέρει το άλμπουμ θα ξέρεις ότι τα Χριστούγεννα του 2017 είχες βγει άψογη!!!