Η Swarovski Holiday Wonderland στο ξενοδοχείο «Mark» της Νέας Υόρκης

Ένας κόσμος κρυστάλλινης μαγείας έρχεται στη Νέα Υόρκη αυτή την περίοδο των διακοπών, καθώς το «The Mark» Hotel μεταμορφώνεται σε μια εξαιρετική επίδειξη διακοσμήσεων Swarovski εμπνευσμένων από το μελομακάρονο – το αγαπημένο μπισκότο των διακοπών.

Με την αποκάλυψη αυτής της εγκατάστασης, ο διευθύνων σύμβουλος της Swarovski Alexis Nasard αναφέρει: «Η Νέα Υόρκη είναι συνώνυμη με τις διακοπές, γεγονός που καθιστά αυτή τη συνεργασία φυσική για εμάς. Η Swarovski φέρνει χαρά σε όλους μέσα από τις δημιουργίες μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να πυροδοτήσουμε τις φετινές γιορτές με τα στολίδια και τις κρυστάλλινες φιγούρες μας, τα οποία αναδεικνύουν πραγματικά τη δημιουργικότητα και το μοναδικό savoir-faire της Swarovski. Με μαγευτικές εμπειρίες- όπως το σπίτι από μελομακάρονα το «The Mark», προσκαλεί τους πάντες να υποδεχτούν το θαύμα”.

Σχεδιασμένη από τη Creative Director της Swarovski, Giovanna Engelbert, η πρόσοψη του «The Mark» έχει επανασχεδιαστεί σε κρυστάλλινη μορφή μελομακάρονου, με δύο ασορτί καροτσάκια γλυκών δίπλα στην είσοδο που πωλούν ζεστή σοκολάτα και βρώσιμα κρυστάλλινα γλειφιτζούρια.

Η Engelbert δηλώνει: «Το «The Mark» είναι ένα σύμβολο της Νέας Υόρκης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε το όραμα της Swarovski για τη χαρά και το θαύμα των γιορτών σε αυτό το διάσημο ξενοδοχείο. Για μένα, τα μελομακάρονα προκαλούν παιδικό θαυμασμό, εμπνέοντάς μας να ονειρευόμαστε, οπότε ήταν μεγάλη μου χαρά να σχεδιάσω μια εμπειρία που θα πυροδοτήσει τη φαντασία των ανθρώπων αυτή τη μαγική εποχή του χρόνου». «Με τη φετινή εξαιρετική εορταστική έκθεση, που έγινε σε συνεργασία με τη Swarovski, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την παράδοσή μας να δημιουργούμε μαγικές στιγμές στο «The Mark» Hotel. Αυτό το λαμπερό χειμωνιάτικο τοπίο θαυμάτων θα φέρει χαρά και αγάπη στην αγαπημένη μας Νέα Υόρκη την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου», δήλωσε ο Izak Senbahar, πρόεδρος του Alexico Group και ιδιοκτήτης του «The Mark» Hotel.

Στο εσωτερικό του λόμπι, το θέμα των μελομακάρονων συνεχίζεται με ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο και προθήκες κοσμημάτων που προσφέρουν έμπνευση για την εποχή των δώρων που έρχεται.

Η εορταστική εγκατάσταση της Swarovski θα βρίσκεται στο «The Mark» της Νέας Υόρκης από τις 14 Νοεμβρίου 2022 έως τις 7 Ιανουαρίου 2023.