Η σειρά Keratin Protect της Remington θα φέρει τη λάμψη των Χριστουγέννων στα μαλλιά σας

Είναι Χριστούγεννα και η λάμψη των ημερών πρέπει να υπάρχει και σε σας. Πρώτα απ’ όλα, βέβαια, στα μαλλιά σας. Αναζητώντας λαμπερά και υγιή μαλλιά, θα βρείτε πολύτιμους συμμάχους στη σειρά Keratin Protect της Remington. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή σειρά styling με κεραμική επίστρωση εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο, που αποτελείται από τρία προίόντα που θα απογειώσουν τη σχέση σας με το styling και θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις στα ρεβεγιόν και τις εορταστικές εξόδους, χωρίς να χρειάζεστε το χέρι κάποιου ειδικού.

Ισιωτικό S8540 Keratin Protect Straightener

Το ισιωτικό S8540 Keratin Protect Straightener διαθέτει πλάκες με προηγμένη κεραμική επίστρωση, εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο. Οι πλάκες είναι προσαρμοζόμενες για ομοιόμορφη και μεγαλύτερη πίεση στα μαλλιά κατά τη διάρκεια του styling, ενώ υπάρχει δυνατότητα για κλείδωμα θερμοκρασίας στο επιθυμητό επίπεδο και αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 δευτερόλεπτα.

Σεσουάρ AC8002 Keratin Protect Dryer

Για ένα εξαιρετικό επαγγελματικό χτένισμα, χρησιμοποιήστε το σεσουάρ AC8002 Keratin Protect Dryer, ισχύος 2200W με AC Motor, το οποίο διαθέτει κεραμική μάσκα εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο και τεχνολογία ιόντων με 90% περισσότερα ιόντα για την αποφυγή του φριζαρίσματος. Έρχεται ακόμη με κουμπί κρύου αέρα για παγίωση του χτενίσματος.

Ψαλίδι για μπούκλες CI 5318 Keratin Protect Tong

Αν λατρεύετε τις πλούσιες και υγιείς μπούκλες, θα αγαπήσετε το CI 5318 Keratin Protect Tong, το οποίο διαθέτει κύλινδρο διαμέτρου 19 χιλιοστών και εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτει προηγμένη κεραμική επίστρωση με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο, 8 ρυθμίσεις θερμοκρασίας έως 210 βαθμών Κελσίου, ταχεία προθέρμανση σε 30 δευτερόλεπτα και αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 δευτερόλεπτα.