Η Roger&Gallet μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της ευτυχίας και της χαράς! Οι πόλεις γεμίζουν ζωή και η αγάπη μοιράζεται απλόχερα, ενώ η γιορτινή ατμόσφαιρα γεμίζει τη ζωή μας με αρώματα και λάμψη. Την υπέροχη αυτή εποχή, όλες οι γυναίκες έχουν την ανάγκη να νιώσουν μοναδικές και να περιποιηθούν τον εαυτό τους ακόμη περισσότερο. Ο διάσημος οίκος αρωματοποιίας Roger&Gallet, ήδη από το 19ο αιώνα, δημιουργεί προϊόντα με πολύτιμα αρώματα και εκλεκτά φυσικά συστατικά και δε σταματά να χαρίζει στις γυναίκες στιγμές αρωματισμένης ευτυχίας! Στις 10 Απριλίου 1862, οι Armand Roger και Charles Gallet ξεκίνησαν τη λειτουργία της Boutique du Bonheur, ή αλλιώς, η Boutique της Ευτυχίας στον πανέμορφο Παριζιάνικο δρόμο Saint-Honoré! Έκτοτε, ο οίκος αρωματοποιίας Roger&Gallet έγινε συνώνυμο των αρωμάτων, της αυθεντικότητας και των συναισθημάτων που η όσφρηση ξυπνά.

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Roger&Gallet προσκαλεί τις γυναίκες να ανακαλύψουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να προσφέρουν στον εαυτό τους υπέροχα Χριστουγεννιάτικα σετ με ολοκληρωμένες τελετουργίες περιποίησης, αρωματισμένες με πολύτιμα φυσικά εκχυλίσματα και αποστάγματα. Οι επιλογές για τα Χριστουγεννιάτικα σετ είναι άφθονες! Από δροσερές, φρουτώδεις και γλυκές έως και πικάντικες και αισθησιακές, οι σειρές της Roger&Gallet υπόσχονται να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις κάθε γυναίκας και να δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Χριστουγεννιάτικα σετ Roger&Gallet με αρώματα Eau De Parfum

Tα Χριστουγεννιάτικα σετ Roger&Gallet Parfum περιλαμβάνουν ένα άρωμα Eau De Parfum Roger&Gallet 50ml, ένα αφρόλουτρο 50ml και ένα γαλάκτωμα σώματος 50ml για ολοκληρωμένη γιορτινή απόλαυση και εκλεκτά συστατικά που σαγηνεύουν με τα μοναδικά τους αρώματα σε ένα πολύτιμο ξεχωριστό χρυσό κουτί.

Διατίθεται στις σειρές Fleur de Figuier Eau de Parfum και Red Ginger Eau de Parfum

rogergallet-eau-de-parfum

Χριστουγεννιάτικα σετ Roger&Gallet με αρώματα Eau De Toiletterogergallet-eau-de-toilette

Τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα σετ Roger&Gallet Eau de toilette περιλαμβάνουν ένα άρωμα Roger&Gallet 100ml, ένα αφρόλουτρο 50ml και ένα γαλάκτωμα σώματος 50ml και υπόσχονται να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα μια ολοκληρωμένη τελετουργία περιποίησης.

Διατίθεται στις σειρές Bois D’Orange, Rose, Fleur D’Osmanthus, Ginger, Fleur de Figuier και Red Ginger

kremes-xeriwnΧριστουγεννιάτικο σετ Roger&Gallet με 3 κρέμες χεριών

Φέτος, η Roger&Gallet δημιουργεί ένα ακόμη μοναδικό σετ με 3 κρέμες χεριών από τις σειρές Fleur de Figuier,  Fleur D’ Osmanthus και Red Ginger, προσφέροντας σε όλες τις γυναίκες ενυδάτωση και απαλά χέρια!

boxΧριστουγεννιάτικο ΤΙΝ BOX

Και όταν έρχεται η στιγμή για τα δώρα των εορτών, η Roger&Gallet προτείνει το Συλλεκτικό Χριστουγεννιάτικο TIN BOX, ένα σετ ιδανικό για να χαρίσει μοναδικές γιορτινές στιγμές και ευχαρίστηση με εκλεκτά αρώματα! Το ΤΙΝ BOX περιλαμβάνει ένα άρωμα Eau de toilette Roger&Gallet 50ml και επιλογές ανάμεσα σε shower gel και γαλάκτωμα.

Διατίθεται στις σειρές Bois D’Orange, Fleur de Figuier, Fleur D’Osmanthus και Red Ginger