Η πιο “στιλάτη” χριστουγεννιάτικη φάτνη (video)

χριστουγεννιάτικη διαφήμιση Mulberry

Το βρετανικό fashion brand Mulberry γνωστό για τις δερμάτινες τσάντες με την ανυπέρβλητη ποιότητα και τις καθαρές γραμμές, παρουσίασε τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της για την εορταστική σεζόν 2015-16 και μας άφησε άφωνους με τη φαντασία του σεναρίου.

Στο σποτ πρωταγωνιστεί ένα ζευγάρι που βρίσκεται προφανώς στο νέο του σπίτι στη βρετανική εξοχή όταν η γυναίκα ανοίγει το δώρο του συντρόφου. Το δώρο είναι μια κατακόκκινη, μεσαίου μεγέθους, Mulberry τσάντα χειρός. Όπως είναι αναμενόμενο η γυναίκα λατρεύει το δώρο της αλλά δεν προλαβαίνει να δείξει την ευγνωμοσύνη της στο ταίρι της καθώς καταφτάνουν στο σπίτι δύο βοσκοί και τρεις “μάγοι” που έχουν σκοπό να δουν από κοντά το “θεόσταλτο” δώρο!

Το φιλμ σαφώς αποτελεί μια ευφάνταστη απεικόνιση-παρωδία της γέννησης του Χριστού στη φάτνη της Βηθλεέμ με τους τρεις μάγους να φέρνουν δώρα και τους βοσκούς να συρρέουν για να δουν από κοντά τον Μεσσία.

Μοναδική “παρατυπία” στην αναπαράσταση του σεναρίου της θείας γέννησης η διαπίστωση του άντρα πως πρόκειται απλώς για μια τσάντα και το σοκ που προκαλεί σε όλους τους υπόλοιπους:

Μας αρέσει που μπαίνουμε σε διάθεση Χριστουγέννων με τόσο χιούμορ!