Η Ονειρούπολη Δράμας ανοίγει στις 03/12 και θα ζεστάνει για 12η χρονιά τα Χριστούγεννα!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και η 12η «Ονειρούπολη» στη Δράμα είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016.

Και φέτος, ο γεμάτος πλατάνια και λίμνες δημοτικός κήπος θα μεταμορφωθεί στο μαγευτικό χωριό του Αη Βασίλη, ενώ η κεντρική πλατεία αλλά και πολλά σημεία της Δράμας θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν με τα γιορτινά τους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Για 36 ονειρεμένες ημέρες το κέντρο της Δράμας θα μεταμορφωθεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό με δεκάδες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, παρελάσεις, παιχνίδια και δρώμενα ώστε οι επισκέπτες να ζήσουν αυτές τις εορταστικές ημέρες το πραγματικό όνειρο των Χριστουγέννων!

Και το όνειρο θα ξεκλειδώσει… ποιος άλλος από τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως! Μαζί με τα ξωτικά και τους ταράνδους του θα είναι καθημερινά στην Ονειρούπολη για χάρη όλων των παιδιών, όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγάλων…

Η “παράδοση” θέλει το σπιτάκι του Αη Βασίλη να είναι το πρώτο σπιτάκι που χτίζεται κάθε χρόνο μέσα στην Ονειρούπολη. Έτοιμο, λοιπόν και φέτος για να υποδεχθεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα θελήσουν να αγκαλιάσουν τον Αη Βασίλη, να ανταλλάξουν ευχές και δώρα.

Επισκεφτείτε το site της Ονειρούπολης στο www.oneiroupoli.gr και παρακολουθήστε το “χτίσιμο” του σπιτιού του Αη Βασίλη.

Δείτε επίσης ποιοι επώνυμοι θυμούνται και μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους αγαπημένα Χριστούγεννα, δίνουν τις ευχές τους και υπόσχονται ότι φέτος, κάπου εκεί, ανάμεσα στα λαμπιόνια θα είναι κι αυτοί μαζί μας .

Ακολουθήστε στη σελίδα στο facebook για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν…

Πηγή: Dramini.gr