Η νέα συλλογή της Vans μας βάζει σε γιορτινό χριστουγεννιάτικο mood!

Η Vans είναι η εταιρεία που λατρεύουμε κια φέτος τα Χριστούγεννα εννοείται πως δεν πρόκειται να μας αφήσει απογοητευμένους, καθώς μας έχει ετοιμάσει μοναδικές γιορτινές προτάσεις που θα σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα των γιορτών! Προετοιμάζοντάς μας λοιπόν για τη γιορτινή περίοδο που έρχεται, η Vans κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη συλλογή της σεζόν και μας βάζει σε εορταστικό κλίμα, λίγο νωρίτερα! Με επένδυση από σατέν κεντημένο ύφασμα, η συλλογή διαθέτει έξι Vans Classics παπούτσια και ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ, διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 19 Νοεμβρίου.

Το χαρακτηριστικό κεντημένο σατέν της συλλογής διακοσμεί περίτεχνα τα Vans Slip-On, Old Skool και Sk8-Hi Reissue. Η θηλυκότητα του σχεδίου, αντιπαραβάλλεται στις μονόχρωμες σόλες σε flat μαύρο και λαμπερό χρυσό.

Διαθέσιμο σε τρεις φωτεινές σατέν επιλογές, το Classic Slip-On είναι επενδυμένο σε όλη την επιφάνεια με το περίτεχνα διακοσμημένο υλικό και ολοκληρώνεται με την σόλα στην ίδια απόχρωση. Το Old Skool αναδεικνύει τις χρυσές λεπτομέρειες στο πάνω suede μέρος και τη διακοσμημένη σατέν επένδυση στο πλαϊνό μέρος του παπουτσιού, ενώ ολοκληρώνεται με τη σόλα σε χρυσή απόχρωση.

Η συλλογή συμπληρώνεται με το Sk8-Hi Reissue, που διατίθεται σε δύο χρωματικές αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων ενός κόκκινου και μαύρου hi-top, αλλά και ενός εορταστικού μαύρου και χρυσού συνδυασμού.

Η νέα συλλογή Satin Brocade είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link, στο Attica Golden Hall και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 19 Νοεμβρίου.