Η νέα συλλογή Naughty or Nice της Swarovski θα μας ξεσηκώσει αυτά τα Χριστούγεννα!

Φήμες λένε ότι ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρα τα Χριστούγεννα μόνο στα καλά παιδιά. Ισχύει το ίδιο και με τα μεγάλα κορίτσια; Ή μήπως οι άτακτες θα πάρουν επίσης δώρο φέτος από τη Swarovski;

Η νέα συλλογή κοσμημάτων “Naughty or Nice” έρχεται για να μας ξεσηκώσει, ενώ ταυτόχρονα η Swarovski υμνεί την πολυδιάστατη φύση της σύγχρονης γυναίκας μέσα από τις καμπάνιες της.

Κοσμήματα και αξεσουάρ σε σκούρο πράσινο, μπλε και μωβ κλέβουν τις εντυπώσεις, αλλά και trendy σχέδια σε ασημί και χρυσούς τόνους δημιουργούν ισορροπία και αντίθεση.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, η Nathalie Colin, λέει για τη συλλογή: «Οι γιορτές είναι μια καταπληκτική περίοδος του χρόνου για να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα, να ντυθούμε επίσημα και να κάνουμε δώρα. Επίσης, είναι η τέλεια δικαιολογία για να χαρίσουμε στον εαυτό μας αυτά τα “must” κομμάτια που είχατε όλο τον χρόνο στη λίστα επιθυμιών σας! Αυτή τη σεζόν θέλουμε να γιορτάσουμε με στυλ χάρη στα λαμπερά σχέδια που θα ενισχύσουν τη λάμψη των γιορτών και θα δημιουργήσουν αστραφτερές στιγμές για όλους».